آموزش اصولی پخت فیله ماهی

آموزش اصولی پخت فیله ماهی

آماده سازی ماهی :

1-  ابتدا باید ماهی خریداری شده را تمیز کرد.. برای این کار ابتدا فلس های ماهی  پولکهای آن را با چاقو ار روی پوست ماهی جدا کنید. سپس شکم ماهی را از وسط طوری ببرید که محتویات داخل آن مانند کیسه سفرا که ترکیدن آن باعث تلخ شدن و بد مزه شدن طعم ماهی میشود. پس احتیاط کنید …جدا کردن سر ماهی اختیاری است (اگر دوست دارید باقی بماند) و سر را جدا کنید.

2-  ماهی را به 4 تکه قسمت کنید و به آنا کمی نمک و زرد چوبه اضافه کنید ، برای خوشمزه و خوش پز شدن.

3- ماهیتابه را روی شعله اجاق گاز خود قرار دهید و به اندازه نصف استکان در آن روغن سرخ کردنی بریزید.

4- وقتی دمای روغن به حد مطلوب رسید ( چگونه بدانیم دمای روغن خوب است؟ قسمتی از ماهی را برداشته و یک طرف آن را به روغن وارد کنید اگر جلز ولز کرد خوب است) ماهی را داخل ماهیتابه قرار دهید.

5- مراقب باشید که نسوزید…

6- بعد از سرخ شدن یک طرف ماهی را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

7- بعد از  سرخ شدن ماهی میتوانید کمی آب لیمو روی آن بریزید یا آب انار….

8- میتوان در صورت وجود فلفل دلمه در منزل آنها را ریز کرد و مانند شکل روی ماهی قرار داد و از سبزیجات معطر مانند جعفری نیز استفاده کرد.

خوب طبق آمار کشور عزیزمون ایران سرانه مصرف غذاهای دریایی بسیار پایین است در صورتی که ما از شمال به دربای خزر و از جنوب به خلیج همیشه فارس مصل هستیم و توصیه من به دوستان عزیزم اینه که در هفته اگر در توانتون هست حداقل یک بار ماهی یا میگو یا سایر غذا های دریایی مصرف کنید تا سلامتی خودتون رو حفظ کنید….

لطفا برای بهبود کیفیت سایت نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

نویسنده: جعفری

سایت fooji.ir

آموزش آشپزی