///آموزش تهیه پاستا با میگوی درشت

آموزش تهیه پاستا با میگوی درشت

آموزش تهیه پاستا با میگوی درشت

مواد لازم

1 بسته پاستای نواری 500 گرمی

2 قاشق غذا خوری کره

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون سرکه ایی

2 پیاز کوچک خرد شده

2 حبه سیر خورد کرده

مقداری فلفل قرمز ریز شده(دلخواه)

400 گرم میگوی پوست کنده شده و تمیز شده

مقداری نمک و فلفل

آب یک لیموی تازه

2 قاشق غذاخوری کره

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون سرکه ایی

یک قابلمه بزرگ آب به همراه روغن و نمک آماده کرده و و روی گاز بجوشانید. پاستا را بعد از جوشیدن آب در درون آن بریزید و اجازه 6 تا 8 دقیقه بپزد. سپس آن را آبکشی نمایید.

دو قاشق کره به همراه روغن زیتون را در یک ظرف روی حرارت ملایم بپزید. کم کم پیاز و سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید. 3 تا 4 دقیقه طول میکشد تا رنگ پیاز نیمه شفاف شود. در این هنگام میگو ها را آغشته به نمک و فلفل سیاه کرده و سپس اضافه کنید. آنها را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا رنگ صورتی در آنها پیدا شود.  میگو ها را از درون ظرف بیرون آورده و گرم نگاه دارید.

آب لیمو تازه را به ظرفی که میگو ها را در آنها سرخ کردید اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. اجازه ندهید تکه های غذا به ته ظرف بچسبد. 2 قاشق کره و روغن زیتون را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. پاستا را به همراه میگو با این مخلوط خوب قاطی کنید تا همه جای آن را پوشش دهد. نمک و فلفل بر روی آن پاشیده و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. غذا آماده سرو شدن است.

نکته: هنگام پختن غذا از فویل های آلومینیومی میتوانید در ظرف استفاده کنید. این فویل ها رطوبت غذا را حفظ کرده و اجازه میدهند تمام غذا به صورت یکنواخت بپزد. همچنین می توانید باقی مانده غذا را در این ظرف ها تازه نگه دارید. همچنین با پوشاندن ظروف با آن می توانید آنها را به راحتی تمیز کنید.

ترجمه: ب.دلاوری

منبع: allrecipes

آموزش آشپزی

 

ثبت ديدگاه