آموزش تهیه ی دلمه سیب زمینی

آموزش تهیه ی دلمه سیب زمینی

مواد لازم برای ۲ نفر

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

سیب زمینی بزرگ و گرد : ۴ عدد

پیاز : ۱ عدد

جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

رب : ۲ قاشق غذاخوری

زعفران ( در صورت تمایل ) : به میزان لازم

پنیر پیتزا و یا پنیر پارمزان : به میزان لازم

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پوست سیب زمینی ها را بگیرید سپس آن ها را به خوبی بشویید و با کمک کارد آشپزخانه سیب زمینی را به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید و داخل نیمه بزرگتر سیب زمینی ها را با کمک قاشق و کارد آشپزخانه خالی کنید. در مرحله بعدی روش پخت دلمه سیب زمینی پیاز های خرد شده را در درون تابه ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید و بعد از این که پیاز ها نیمه سرخ شدند گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه کنید و بعد از تفت خوردن گوشت چرخ کرده نمک و فلفل و زعفران را به گوشت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه نیز رب گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه نمایید و بعد از این که رب تفت خورد و بومی خامی آن از بین رفت جعفری ساطوری شده به مواد دلمه سیب زمینی اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن همه مواد دلمه تابه را از روی حرارت گاز بردارید.

در مرحله آخر داخل سیب زمینی ها را با مواد آماده شده پر کنید و سپس قسمت کوچکتر سیب زمینی ها را بر روی آن ها قرار دهید و دلمه های سیب زمینی را در درون قابلمه ای مناسب بچینید حتی الامکان فاصله بین دلمه ها را کمتر کنید تا وا نروند بعد از چیدن سیب زمینی ها در درون قابلمه سس دلمه را در درون ظرف کوچکی آماده کنید برای تهیه سس دلمه در درون ظرف کوچکی مقداری روغن بریزید سپس رب گوجه فرنگی را در درون روغن تفت دهید و مقداری آبجوش به رب اضافه کنید و بعد از این که سس چند قل زد آن را بر روی دلمه بریزید و سپس گاز را روشن کنید و قابلمه دلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا دلمه ها به خوبی پخته شوند در ۵ دقیقه آخر پخت دلمه ها پنیر پیتزا و یا پنیر پارمزان رنده شده را بر روی دلمه ها رنده کنید و بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و سپس دلمه ها را برای سرو در درون ظرف مناسبی بچینید.

نکات طلایی برای طرز تهیه دلمه سیب زمینی

۱. می توانید به مایه سس دلمه سیب زمینی برای خوش طعم شدن مقداری زرشک و یا گرد لیمو اضافه کنید.

۲. بهتر است به جای رب به مواد دلمه سیب زمینی زعفران اضافه کنید تا غذای شما خوشمزه تر شود.

۳. می توانید سیب زمینی ها را بعد از پر کردن در درون قالب فر بچینید و سپس قالب فر را در درون یخچال قرار دهید.

۴. اگر فاصله بین دلمه های سیب زمینی زیاد باشد ممکن است دلمه ها وا بروند.

۵. در صورت تمایل می توانید به جای جعفری ساطوری شده از پیازچه خرد شده استفاده کنید.

۶. می توانید برای تهیه دلمه سیب زمینی سیب زمینی ها را نصف کنید سپس درون سیب زمینی ها را پر کنید.

آموزش آشپزی