آموزش تکثیر کاشت و نگهداری آووکادو-پرورش آووکادو در خانه

آموزش تکثیر،کاشت و نگهداری آووکادو

ترجمه: فولادکار

دفعه بعدی که یک آووکادو رو میل کردین یا در یک دستور غذایی استفاده کردین، اون دانه اصلی آووکادو رو نگه دارین و برای خودتان بکارین که تبدیل به یک درخت جالب و زیبا خواهد شد.

این یک کار خوب برای همه ی سنین است، تمام باغچه ها و تمام فضاهای داخلی خواهد بود، و همچنین یک پروژه زیباسازی عالی برای هتل ها و یا درون کلاس خواهد بود. این روش یک درخت را با برگهایش ایجاد می کند اما میوه ای نمی دهد اگر شما میخواهید که آووکادو رو برای یک درخت میوه ده استفاده بکنید بهترین راه این است که خود درخت آووکادو را خریداری کنید.

قسمت اول: آماده سازی دانه

1- درآوردن دانه اصلی. اووکادو را با حفظ مراقبت و به آرامی ببرید به طوری که دانه اصلی آسیبی نبیند و زخمی نشود. که در واقع آن دانه در مرکز میوه است شما میتوانید با از بین بردن میوه یا پوست به مقدار 1.5 اینچ یا 3.81 سانتی متر از کناره های میوه و سپس که دو طرف میوه را قاچ زدین در دو طرف مخالف آن را بپیچانید تا باز شود و دانه را به راحتی دربیاورید. و بنابراین بدون اینکه دانه آسیبی ببینه میتوانید دانه را از داخل میوه خارج کنید.


2- تمیز کردن دانه. دانه ی آووکادو را آرام بشورید به طوری که تمام گوشت های اطراف دانه از بین برود از آب گرم و دست هایتان استفاده کنید و به هیچ وجه از صابون استفاده نکنید و مراقب باشید که پوست پوششی دانه که به صورت قهوه ای روشن است از بین نرود، چون از بین رفتن پوست آن ممکن است باعث شود که دانه شما رشد نکند.


3- فرو کردن دو سیخ نازک در دانه. این کار را با دو سیخ نازک بر روی دانه همان طوری که در عکس نشان داده شده انجام دهید طوری که دانه آسیب جدی نبیند و به حد کفایت بتوانیم دانه را بالای لیوان نگه داریم، این دو سیخ باعث می شود که دانه بدونه حرکت و بدون اینکه کاملا درون لیوان آب قرار بگیرد روی لیوان قرار بدیم. این دانه باید یک اینچ(2.5 سانتی متر) داخل آب قرار بگیرد و در نظر داشته باشید که کامل نباید در آب فرو ببریم.


4- یک لیوان پر از آب. مقداری آب داخل یک لیوان بریزید و لیوان شما باید کامل شفاف باشد. آب را تا سر لیوان بریزید، دهانه لیوان شما باید به اندازه کافی پهن باشد تا دانه آووکادوی شما به راحتی داخل لیوان جای بگیرد. باید در نظر بگیرید که نباید عرض یا پهنای لیوان آنقدر هم زیاد باشد که سیخ ها روی لیوان قرار نگیرند.، چون سیخ ها باید دانه را طوری داخل لیوان نگه دارند که تمام دانه داخل آب فرو نرود.


5- قرار دادن دانه داخل ظرف. آووکادو را طوری داخل لیوان قرار بدهید که یک اینچ (2.5 سانتی متر از) از دانه داخل آب قرار بگیرد. (اطمینان حاصل نمایید که قسمت انتهایی دانه و گردی دانه در داخل آب قرار بگیرد و دانه را برعکس داخل آب قرار ندهید چون در غیر اینصورت دانه رشد نخواهد کرد.)


6- اجازه بدهید تا دانه جوانه بزند. دانه را در یک مکانی قرار بدهید که دمای آن ثابت باشد و همچنین آن مکان ثابت باشد و لیوان شما تکان نخورد. این مکان باید دارای نور کافی نیز باشد تا دانه بتواند جوانه بزند.


7- تعویض آب لیوان هر یک روز یا دو روز یکبار. اینکار را انجام بدهید تا مطمئن شوید که آلودگی هایی مانند باکتریها و مخمر ها و … فرآیند جوانه زنی آووکادو را سخت نکند، و مطمئن بشوید که قسمت پایینی آووکادو کاملا در آب قرار بگیرد.


8- صبور باشید تا دانه کاملا جوانه بزند. در طی دو هفته لایه بیرونی آووکادو شروع میکند به چروک خوردن و کم کم جوانه زدن، و قسمت بالایی آووکادو نیز شروع می کند به رشد نمودن، بعد از چهار هفته باید ریشه دانه باید شروع کند به رشد دادن.


9- روند مراقبت از آب لیوان را اوادمه دهید. حواستان باشد که در حین تعویض و مراقبت از آب لیوان ریشه اصلی دانه آووکادو آسب نبیند و اجازه بدهید که دانه جوانه بزند و وقتی که برگ ها در سر جوانه آووکادو ظاهر شد، اجازه بدهید که رشد کنید  و برگ هایش کاملا باز شود و مراقب باشید که آسب نبیند.


آموزش طریقه کاشت آووکادو در ادامه …

 

آموزش باغبانینهال و کشاورزی