///آموزش طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز

آموزش طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز

آموزش طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز

مواد لازم:

  • رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپخوری
  • پیاز 2عدد
  • پودر سیر 2 قاشق مرباخوری
  • نعنا (خشك) به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • سیب زمینی 2 عدد
  • گوجه سبز 300 گرم
  • دنبه 50تا 100 گرم
  • گوشت (آبگوشتی) 400 گرم
  • حبوبات (شامل نخود و لوبیا سفید) 1 لیوان
  • لیمو عمانی 1 عدد
  • زعفران (آبكرده و غلیظ) 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی (با گوجه سبز)

طرز تهیه:

1- ابتدا نخود و لوبیا را 2 بار جوشانده و ابش را خالی میكنیم.مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میكنیم .پیاز را شسته و 4 قسمت میكنیم و داخل دنبه تفت میدهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه میكنیم. گوشت را به مواد اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری اب اجازه میدهیم مواد بپزد.

2- گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمك میپزیم و از صافی رد میكنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود.بعد از پختن گوشت كمی از دنیه پخته شده را از غذا برمیداریم و آن را روی حرارت آب میكنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت میدهیم و بعد پیازهای غذا را از آن جدا كرده و به همراه نعنا خشک، پودر سیر، زعفران، گوجه سبز پوره شده و نمک و فلفل مخلوط كرده و خوب میكوبیم و به آبگوشت اضافه میكنیم. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا كاملا جا بیفتد.

نكات:

1- این آبگوشت خوشمزه مخصوص كرمانشاه است.

2- در صورت تمایل از مقدار بیشتری گوجه سبز در غذا استفاده كنید.

3- توجه داشته باشید میزان دنیه نوشته شده جدا از میزان دنبه همراه با گوشت آبگوشتی است ولی اگر دوست ندارید غذا خیلی چرب شود از به كار بردن دنبه اضافی اجتناب كنید.


آموزش آشپزی

ثبت ديدگاه