///آموزش طرز تهیه اُملت بهاری

آموزش طرز تهیه اُملت بهاری

آموزش طرز تهیه اُملت بهاری

عکس بالا دو مدل املت هست بنا به سلیقیه خودتون هر کدام رو که خواستین  میتونید تهیه کنید.

مواد لازم:

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/4 فنجان شیر (اختیاری)
  • 3 عدد مارچوبه (لوبیا سبز) برای تزیین، آن را به قطعات 5 سنتی ببرید
  • 1/2 فنجان قارچ خرد شده
  • 1/3 فنجان پیاز سبز، خرد شده
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • گوجه برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه:

1- ماهی تا به را روی گاز بگذارید کمی روعن سبزی جات داخل ماهی تابه بریزید و بگذارید خوب داغ شود بعد لوبیا سبز و قارچ ها را اضافه نمایید و بگذارید تا مارچوبه و قارچ خوب بپزد در حدود 4 دقیقه.

2- تخم مرغ ها و شیر را در کاسه ای خوب باهم مخلوط کنید و هم بزنید.

3- حالا تخم مخلوط تخم مرغ و شیر را جداگانه داخل ماهی تابه بریزید و بگذارید بپز، سپس مخلوط قارچ را روی آن بریزید و در حالی که بطور کامل تخمه مرغ نپخته پنیر را اضافه کنید.

نکته: میتونید در آخر با هر چی که دوست دارید اُملتتون رو تزیین کنید(مثلا گوچه، نعناع و …)

خوب در عرض چند دقیقه اُملت خوشمزه شما آمادست و میتونید لذت ببرید.

آشپزی و سلامت

ثبت ديدگاه