///آموزش طرز تهیه دسر موس شکلات فوری

آموزش طرز تهیه دسر موس شکلات فوری

آموزش طرز تهیه دسر موس شکلات فوری

دسر موس شکلات فوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

اگر فرصت ندارید که دسر 1 شب در یخچال استراحت کند و یا نمی خواهید از تخم مرغ خام استفاده کنید، این دستور دسر موس را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • مارشمالو 150 گرم
  • کره 50 گرم
  • شکلات تلخ 250 گرم
  • آب جوش 60 میلی لیتر
  • خامه 280 میلی لیتر
  • وانیل1/4 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

  1. مارشمالوها را به همراه کره (به دمای اتاق)، شکلات و آب در قابلمه بریزید.
  2. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید، مواد را هر از گاهی هم بزنید تا کاملا آب شود. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. در این میان، خامه را با وانیل بزنید تا فرم بگیرد و سپس در ترکیب خنک شده ی مارشمالوی شکلاتی بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.
  4. موس را در ۶ ظرف (با حجم نصف پیمانه) بریزید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

نکات مهم:

  1. مارشمالو (Marshmallow) که در فارسی به آن پاستیل پفی و یا پف نبات هم گفته می شود، معمولا ترکیبی از شکر، ژلاتین و آب است و بافتی نرم و پفکی دارد.
  2. اگر مارشمالوها خیلی بزرگ هستند، آن ها را خرد کنید.
  3. شکلات ها را هم خرد کنید.

منبع: آشپزباشی


 

آموزش آشپزی

ثبت ديدگاه