آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با انار

آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با انار

مواد لازم برای پخت مرغ شکم پر:

  • مرغ: 1 عدد                                                   100 گرم / 200 کالری
  • گردو : 100 گرم خرد شده                                 100 گرم / 688 کالری
  • بادمجان: 300 گرم پوست گرفته و سرخ شده        100 گرم / 17 کالری
  • انار: 250 گرم ترش و دانه شده                          100 گرم / 51 کالری
  • پیاز: 200 گرم خرد شده                                   100 گرم / 5 کالری
  • رب انار: 1 قاشق غذاخوری ترش                        نامشخص

طرز تهیه مرغ شکم پر :

پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود.انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم.سپس مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد.
سپس مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یک ساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد.پس از این مدت غذا آماده است.

خواص انار :

برای از بین بردن ترشحات سادة زنانگی از دمکردة گل انار روزی 2 استکان استفاده شود. 5 گرم گل خشک در 200 سی سی آب جوش 20 دقیقه دم کرده، بنوشید.
برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.

منبع: آکایران

No votes yet.
Please wait...