آموزش طرز تهیه نان خامه ایی با توت فرنگی

آموزش طرز تهیه نان خامه ایی با توت فرنگی

این دسر خوشمزه فرانسوی را می توانید با نان خانگی و یا نان تست نرم تهیه نمایید و با یک سس گرم توت فرنگی آن را سرو کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

12 تکه نان خانگی یا نان تست نرم که آنها را به شکل مربع و در ابعاد 2.5 سانتی متری بریده باشید

250 گرم پنیر خامه ایی سرد که به شکل مربع در اندازه ی 2.5 سانتی متر تکه تکه شده باشد

یک پیمانه و نیم توت فرنگی برش خرده

12 عدد تخم مرغ بزرگ

1/3 پیمانه شربت افرا

مواد لازم برای تهیه سس

1 پیمانه شکر

1 پیمانه آب

2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

1 پیمانه توت فرنگی برش خرده

1 قاشق غذا خوری کره

طرز تهیه

1.یک ظرف مناسب پخت پز با ابعاد 22 در 32 سانتی متر را چرب نمایید.

2.نیمی از تکه های نان را در ته ظرف بچینید. تکه های پنیر خامه ایی را هم در سرتاسر ظرف روی تکه های نان قرار دهید. سپس تکه های توت فرنگی را روی پنیر بریزید. باقی مانده ی تکه های نان را روی توت فرنگی ها قرار دهید.

3.تخم مرغ ها را در یک مخلوط کن ریخته و خوب بهم بزنید. شربت افرا را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا حالت نرم و لطیف به خود بگیرد. مخلوط را بر روی مخلوط نان ها بریزید و با فویل آلومنیومی خوب بپوشانید و آن را برای 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

4.ظرف را 45 دقیقه قبل از انجام پخت از یخچال خارج کنید.

5.فر را تا دمای 175 درجه گرم کنید.

6.مخلوط را در داخل فر به مدت 30 دقیقه بپزید. فویل آلومنیومی را جدا کنید و بگذارید تا 30 دقیقه دیگر هم بپزد تا مخلوط پف کرده و رنگ قهوه ایی به خود بگیرد.

7.شکر و آب و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف شیر جوش یا ماهیتابه گود در حالی که آنها را بهم میزنید اجازه دهید تا بر روی شعله ملایم آرام بپزد و مخلوط کم کم سفت شود. این کار حدود 5 دقیقه به طول می انجامد. برش های توت فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید تا 10 دقیقه دیگر هم بپزد تا توت فرنگی ها خوب نرم شوند. کره را اضافه کنید و بهم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. بصورت داغ بر روی مخلوط نان بریزید و سرو نمایید.

ترجمه: ب.دلاوری

منبع: Allrecipes

آموزش تهیه دسر و صبحانه