آموزش طرز تهیه نان ماکارونی

آموزش طرز تهیه نان ماکارونی

آموزش طرز تهیه نان ماکارونی

امروز طرز تهیه غذایی را آموزش میدهیم که می تواند مورد پسند بچه های باشد. با ترکیب ماکارونی و گلوله هایی گوشت قطعا بچه ها از خوردن آن لذت خواهند برد.

مواد لازم

  • اسپری آشپزی
  • ۱/۲ قاشق چای خوری آرد ذرت
  • ۴۵۰ گرم خمیر پیتزای آماده
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه ماکارونی پخته
  • ۱/۴ پیمانه سس ماکارونی به دلخواه
  • ۶ گلوله پخته گوشت
  • ۱/۲ پیمانه پنیر مازارلا رنده شده
  • ۲ قاشق غذا خوری کره آب شده
  • ۱/۲ قاشق غذا خوری سیر شور

طرز تهیه

فر را تا دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید. یک صفحه بزرگ پخت و پز را با اسپری خوب چرب کرده و روی آن آرد ذرت بپاشید.

خمیر پیتزا را روی یک سطح صاف به شکل مستطیل ۲۲ در ۳۰ سانتی در بیاورید.

ماکارونی را در یک کاسه با سس ماکارونی مخلوط کنید تا همه ی آن از سس پوشیده شود. سپس اسپاگتی را در مرکز خمیر پتزا بریزید طوری که از هر طرف ۲٫۵ سانتی متر جای خالی روی خمیر باقی بماند. گلوله های گوشت را در یک خط در مرکز ماکارونی قرار دهید. سپس پنیر مازارلا را روی ماکارونی و گوشت بپاشید. خمیر را از قسمت درازتر لوله کرده و دو طرف آن را جمع نمایید. سپس آن را در درون ظرف آماده شده قرار دهید.

ظرف درون فر گذاشته و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه منتظر بمانید تا رویه آن قهوه ایی شود. کره آب شده را با یک برس روی آن بمالید و روی آن سیر شور بپاشید. می توانید آن را به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

ترجمه: ب. دلاوری

منبع: Allrecipes

آموزش آشپزی

نظرات شما :

:: ارسال نظر