آموزش طرز تهیه کیک دارچین و قهوه

آموزش طرز تهیه کیک دارچین و قهوه

مواد لازم:

  • تخم مرغ تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1 پیمانه
  • قهوه دم کرده‌ی سرد شده 1 پیمانه
  • دارچین 1 ق م
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 ق م
  • گردوی خرد شده 1/2 پیمانه

طرز تهیه:

  1. اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم.
  2. شکر رو با زده تخم مرغ خوب میزنیم تا مثل کرم و روشن بشه. بعد از این قهوه و روغن رو اضافه میکنیم. (برای دم کردن قهوه 3 ق م سر پر قهوه رو با یک پیمانه آب داغ میذاریم دم بکشه و بعد خنک شه).
  3. آرد و دارچین و بکینگ پودر رو الک کنید . به مواد به آرومی و کم کم اضافه کنید و با همزن دور کم بزنید. ( میتونید بسته به ذایقه دارچین رو کمی بیشتر هم استفاده کنید)
  4. گردو های خرد شده رو بریزید و با قاشق در یک جهت هم بزنید.
  5. با همزن (سرش حتما تمیز باشه) سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید تا سفت و سفید بشه . بعد به کیک اضافه کنید. با قاشق یا لیستک خیلی آروم هم بزنید طوری که کفش نخوابه وگرنه خوب پف نمیکنه.
  6. قالب و چرب کنید و داخلش ارد بپاشید (یا کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید). بذارید داخل فر که گرم شده در دمای 160 درجه 45 دقیقه بپزه . (به فرتون و قلقش که دستتون اومده حتما هم دقت کنید. فر من خیلی داغ میشه)

منبع: وب سایت سوران

آموزش آشپزی

No votes yet.
Please wait...