آموزش پخت رولت قارچ-طرز تهیه رولت قارچ

آموزش پخت رولت قارچ-طرز تهیه رولت قارچ

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • کره 30 گرم
  • پیاز ریز خردکرده 1 عدد
  • فیله گوجه‌فرنگی ریزخردکرده 2 عدد
  • قارچ ورقه‌ای خردکرده 250 گرم
  • آب مرغ 60 میلی‌لیتر
  • ریحان خردکرده 1 قاشق سوپخوری
  • پنیر چدار رنده‌کرده 50 گرم
  • تخم‌مرغ 6 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • برگ ریحان به میزان لازم

روش تهیه رولت قارچ :

سینی مخصوص مایکروویو به ابعاد 26*32 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید.

سپس با قدرت 100 درصد یا 900 وات آن را آب کنید. اینک پیاز، گوجه‌فرنگی و قارچ را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه با قدرت بالا در مایکروویو بپزید.

دراین میان دو بار آن را هم بزنید. حالا آب مرغ را به آن بیفزائید و 5 دقیقه دیگر در دستگاه قرار دهید. سپس ریحان و پنیر را اضافه کنید.

حالا سفیده و زرده چهار عدد از تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با 2 عدد تخم‌مرغ باقیمانده، با همزن برقی بزنید و نمک و فلفل بزنید.

آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اکنون زرده‌ها‌ی تخم‌مرغ را به آرامی با سفیده‌های تخم‌مرغ مخلوط کنید و در سینی بریزید.

رویش را با پالت صاف کنید به مدت 3-4 دقیقه، در دمای بالا در مایکروویو بپزید. اکنون رولت را با همان کاغذ رول کنید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس رولت را باز کنید و کاغذ را از آن جدا سازید. حالا مخلوط فراهم‌کرده قارچ را روی رولت بریزید و آن را رول کنید.

رولت قارچ را ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس بچینید.

آموزش آشپزی