آموزش پخت شیرینی بلوندی دولسه دلچه

آموزش پخت شیرینی بلوندی دولسه دلچه

مواد لازم

  • کره نرم شده در دمای اتاق 115 گرم
  • شکر قهوه‌ای 100 گرم
  • تخم مرغ 1‌عدد
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • سس دولسه دلچه 1 قوطی
  • آرد سفید 185 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • شیرینی بلوندی دولسه دلچهدر یک عصر بهاری، بعد از کار و فعالیت روزانه، چه چیزی بهتر است از شیرینی بلوندی تر و تازه و خوشمزه همراه با نوشیدنی مورد علاقه شما؟ یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد که از سس دولسه دلچه ناشی می‌شود. این سس لذیذ از شیرعسلی تهیه می‌شود و به همین علت سالم و مقوی هم هست.

    طرز تهیه:

1- فر را با درجه 180 سانتیگراد روشن کنید و روی یک قالب به ابعاد 20 × 20 سانتیمتر کاغذ روغنی بکشید و آن را کمی چرب کنید.

2- در کاسه بزرگی، کره و شکر را با هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس نمک و تخم مرغ و بعد سس دولسه دلچه را هم اضافه کنید و خوب با بقیه مواد هم بزنید.

در کاسه دیگری، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس آن را به مواد مایع که در مرحله قبلی آماده کردید اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا دیگر ردی از آرد در مایه دیده نشود.

3- مایه را به طور یکدست در قالب پخش کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن از فر صبر کنید تا شیرینی بلوندی کاملاً خنک شود، سپس آن را به شکل مربع‌‌های کوچک برش بزنید.

برای: 16 نفر

حاضر است در : 35 دقیقه

منبع:ایران کوک

آموزش آشپزی

اگر از این آموزش استفاده کرده این نظر خود را برای ما در همین پست ارسال کنید.