//آموزش پخت ماهی قزل آلا

آموزش پخت ماهی قزل آلا

آموزش پخت ماهی قزل آلا

مواد لازم:

  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری فلفل درسته
  • 1 قاشق چای خوری هل
  • 1 قاشق غذا خوری گشنیز
  • نصف قاشق غذا خوری فلفل سیاه
  • 1/4 فنجان روغن هسته انگور (یا در صورت موجود نبودن روغن گیاهی)
  • 2 قاشق غذا خوری شربت افرا
  • 1 عدد ماهی قزل آلا(یا هر چند تا که دوست دارید به تعداد افراد خانواده) که برش خورده باشد.

طرز تهیه:

1- نمک و فلفل سیاه و خود فلفل و هل و گشنیز را در یک کاسه باهم دیگر هم بزنید. شربت افرا و روغن هسته انگور را نیز در یک کاسه دیگر بریزید و باهم هم بزنید تا به خوبی باهم ترکیب شوند.

2- برای پخت از یک ماهی تابه نچسب استفاده کنید، ماهی تابه را روی اجاق گاز قرار دهید، ترکیب شربت افرا و روغن هسته انگور را داخل ماهی تابه بریزید و پخش کنید.

3- بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد ماهی ها را داخل ماهی تابه قرار دهید و (مراقب باشید که روغن روی شما پرتاب نشود)، سپس با یک چنگال ماهی را خوب بچرخانید تا همه طرف ماهی به خوبی سرخ و پخته شود. در مرحله آخر ترکیبی که درست کرده بودید را میتوانید روی ماهی ها بریزید.


نکات:

  • سعی کنی با توجه به مزاج خود در داخل مخلوط فلفل اضافه نمایید.

ثبت ديدگاه