آموزش پخت مرغ سینه پیر Chicken Breasts Pierre

آموزش پخت مرغ سینه پیر Chicken Breasts Pierre

مواد لازم:

  • 6 عدد سینه مرغ بدون پوست
  • یک چهارم فنجان آرد همه کاره
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • مقداری فلفل سیاه و قرمز
  • 3 قاشق چای خوری کره
  • 1 عدد قوطی گوجه فرنگی خورشتی
  • نصف فنجان آب
  • 2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید مقطر
  • 2 قاشق غذاخوری سس Worcestershire را
  • 2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • پودر خردل 1 قاشق چای خوری
  • دانه کرفس 1/2 قاشق چای خوری
  • 1 سیر میخک، چرخ شده
  • 1/8 قاشق چای خوری سس فلفل

در یک ظرف کم عمق یا کاسه، ترکیب آرد، 1/2 قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و سفید. سینه های مرغ را با لباسی مخلوط آرد. ذوب شدن کره در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، و مرغ قهوه ای در همه طرف. حذف از کتری، و تخلیه در حوله کاغذی.

در کتری همان، ترکیب گوجه فرنگی، آب، شکر قهوه ای، سرکه و سس Worcestershire را. فصل را با نمک، پودر فلفل قرمز، خردل، دانه کرفس، سیر و سس فلفل گرم است. را به جوش. حرارت را کاهش، و بازگشت مرغ به کتری. پوشش، و بجوش و خروش آمدن به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که مرغ مناقصه، دیگر هیچ صورتی است و آب میوه روشن را اجرا کنید.

1- In a shallow dish or bowl, combine flour, 1/2 teaspoon salt and ground black pepper. Coat chicken breasts with flour mixture. Melt butter in a large skillet over medium heat, and brown chicken on all sides. Remove from skillet, and drain on paper towels.

2- In the same skillet, combine the tomatoes, water, brown sugar, vinegar and Worcestershire sauce. Season with salt, chili powder, mustard, celery seed, garlic and hot pepper sauce. Bring to a boil; reduce heat, and return chicken to skillet. Cover, and simmer for 35 to 40 minutes, or until chicken is tender, no longer pink and juices run clear.


ترجمه گوگل ترنسلر

حتما بخوانید  غذاهایی که میتوان با هویج پخت-غذاهای ضد سرطان