آموزش پخت نان هندی-طرز تهیه نان هندی

آموزش پخت نان هندی-طرز تهیه نان هندی

مواد لازم: 

  • یک بسته مایع مخمر
  • یک فنجان آب گرم
  • 1/4 فنجان شکر سفید
  • 1 عدد تخم مرغ هم زده و کف کرده
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 4 و نیم فنجان آرد نان
  • 2 قاشق چای خوری سیر خورد شده
  • 1/4 فنجان کره ذوب شده

طرز تهیه

مرحله اول

در یک کاسه بزرگ، مخمر و آب گرم را هم بزنید تا کف کند و بگذارید 10 دقیقه بماند. بعد شکر و شیر و تخم مرغ و نمک و آرد نان را در به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ورز بیاید.

یک کاسه که کف آن به خوبی روغن اندود شده است بردارید و خمیر درست شده را درون آن قرار دهید و با یک مارچه نمناک آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند تا خمیر خوب جا بیوفتد و حجم آن دو برابر شود.

مرحله دوم

خمیر را بردارید و با سیر خرد شده مخلوط کنید، و با مشت خوب خمیر را ورز دهید و سپس به انداه گلوله های توپ گلف آن را درست کنید. یک سینی بردارید و گلوله ها را درون آن قرار دهید و با یک حوله آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا حجم آن افزایش یابد.

مرحله سوم

در این مرحله کوره یا فر را روشن کنید تا خوب گرم شود

مرحله چهارم

زمان پخت نان درون فر یا کوره گرم در حدود 2 الی 3 دقیقه است. خمیر گلوله شده را با یک وردنه خوب صاف کنید و در کنار کوره یا فر یک کاسه کره با یک برس آماده داشته باشید که قبل از گذاشتن خمیر صاف شده درون فر یا کوره روی آن بکشید که نسوزد (خوب تقریبا آموزش تموم شده و شما باید تمام نان های را به همین صورت بپزید.)

لطفا در صورتی که این نان را تهیه کردین عکس نان خود را برای ما با تلگرام یا ایمیل موجود در سایت ارسال کنید.

آموزش آشپزی

No votes yet.
Please wait...