مشاوره خرید محصولات: 09367898408|fooji.ir@gmail.com
///آموزش پخت کلوچه های کدو تنبل سرد

آموزش پخت کلوچه های کدو تنبل سرد

آموزش پخت کلوچه های کدو تنبل سرد

مواد لازم:

  • 2 و 1/2 فنجان آرد همه کاره
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • دارچین 2 قاشق چای خوری
  • جوز هندی زمینی 1/2 قاشق چای خوری
  • 1/2 قاشق چای خوری میخک زمینی
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • 1/2 فنجان کره نرم
  • 1 و 1/2 فنجان شکر سفید
  • 1 فنجان مواد غذایی کنسرو پوره کدو
  • 1 عدد تخمه مرغ
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • 2 فنجان شکر شیرینی پزی
  • شیر 3 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذا خوری کره ذوب شده
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

مرحله اول:

فر را روشن کنید و دمای آنرا روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سیلسیوس) تنظیم کنید.  آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز، میخک زمین، و نمک را ترکیب کنید و کنار بگذارند.

مرحله دوم:

در یک کاسه متوسط،  1/2 فنجان کره و شکر سفید را با هم مخلوط کنید تا به شکل خامه در بیاید. کدو تنبل، تخم مرغ و وانیل 1 قاشق چای خوری را به مخلوط کره اضافه کنید، و خوب هم بزنید تا به شکل خامه در بیاید. بقیه آرد را هم به مخلو اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر ما آماست خوب با یک قاشق یا با دست خمیر ره به شکل گلوله در بیاورید و داخل ظرف مخصوص فر قرارر دهید(با قاشق کمی روی گلوله ها فشار دهید تا به شکل دایره شود).

مرحله سوم:

کلوچه ها بعد از 30 دقیقه پخته شده و آماده هستند. سپس وقت آن رسیده که کلوچه ها رو دلپزیرتر کنیم. 2 فنجان شکر سفید را با یک قاشق غذا خوری کره ذوب شده و 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل مخلوط کنید، 3 قاشق چای خوری شیر را در 3 مرحله به مخلوط اضافه کنید و خوب آنرا هم بزنید تا به شکل خامه شل شده در بیاید.

مرحله چهارم:

هامه آماده را با یک چنگال یا قاشق روی کلوچه ها بریزید (هر طوری که دوست دارید) خوب کلوچه های خوشمزه و خوشکل شما آمادست.

نوش جان

فیلم آموزش زیر رو هم حتما ببینید.

آموزش آشپزی

ثبت ديدگاه