///آموزش پخت کوکی کاراملی شور و شیرین

آموزش پخت کوکی کاراملی شور و شیرین

 آموزش پخت کوکی کاراملی شور و شیرین

مواد لازم

  • کره نرم شده: 2/3 پیمانه
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • آرد سفید: 1 و 1/2 پیمانه

برای تهیه سس کارامل:
* شکر قهوه‌ای: 1/3 پیمانه
* کره: 1/4 پیمانه
* خامه پر چرب: 2 قاشق غذاخوری
* نمک: به مقدار کافی

کوکی کاراملی شور و شیرین

کوکی کاراملی شیرینی ساده و خوشمزه‌ای است که با کمی نمک ترکیب جالبی از شیرینی و شوری را به شما می‌دهد.

این شیرینی زیبا را می‌توانید برای عید نوروز تهیه کنید و با آن از میهمان‌هایتان پذیرایی کنید.

کوکی کاراملی شور و شیرین با مغز نرم و کاراملی خوش طعم و ظاهر جذاب حتماً مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت!

طرز تهیه: 2/3 پیمانه کره، شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را در کاسه بریزید و با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مایه نرم و سبکی حاصل شود.

آرد را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا به خوبی با مواد دیگر مخلوط شود و ردی از آن در مایه باقی نماند.

خمیر کوکی را به گلوله‌هایی به قطر 3-4 سانتیمتر تقسیم کنید و آنها را با فاصله روی سینی فر بچینید.

با انگشت یا هر وسیله مناسب دیگر، در وسط کوکی‌ها یک فرورفتگی ایجاد کنید.

حال سینی را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کوکی‌ها سفت شوند (می‌توانید تا 72 ساعت آنها را در یخچال نگه دارید).

 آموزش پخت کوکی کاراملی شور و شیرین

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. کوکی‌‌ها را از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر قرار دهید.

پس از 8-10 دقیقه آنها را از فر خارج کنید.

ممکن است مجبور شوید کمی دیگر با دست وسط کوکی‌ها را فشار دهید تا حفره خوب و جاداری برای کارامل ایجاد شود.

اجازه بدهید کوکی‌های پخته شده کاملا خنک شوند.

در مدتی که کوکی‌ها خنک می‌شوند، سس کارامل را تهیه کنید.

1/4 پیمانه کره را همراه با شکر قهوه‌ای در شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود.

مرتب هم بزنید تا زمانی که حباب‌هایی را مشاهده کنید.

1 دقیقه دیگر هم به هم زدن ادامه دهید و سپس ظرف را از روی شعله بردارید.

خامه را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مخلوط یکنواخت شود. 15 دقیقه صبر کنید تا سس کارامل خنک شود.

بعد از اینکه کوکی‌ها و کارامل خنک شدند، یک قاشق از سس کارامل داخل هر کدام از کوکی‌ها بریزید.

5 دقیقه صبر کنید تا کارامل کمی سفت شود و بعد روی آنها کمی نمک بپاشید تا کوکی کاراملی شور و شیرین تکمیل شود.

برای: 12 نفر
حاضر است در : 100 دقیقه

آموزش: سایت ایران کوک

ثبت ديدگاه