آموزش پخت کیک یزدی خوشمزه-طرز تهیه کیک یزدی

آموزش پخت کیک یزدی خوشمزه-طرز تهیه کیک یزدی

آموزش پخت کیک یزدی خوشمزه-طرز تهیه کیک یزدی

مواد لازم :

آرد سفید : ۳۰۰ گرم

تخم مرغ : ۳ عدد

شکر : ۲۰۰ گرم

ماست : ۱۵۰ گرم

روغن مایع : ۱۷۵ گرم

پکینگ پودر : ۱ قاشق

هل سبز کوبیده : ۱ قاشق

طرز تهیه:

برای تخم مرغ باید یکی و نصفی بزنین یعنی یه دونه تخم مرغ رو داخل کاسه ای بشکنین و با چنگال هم بزنین، و بعد نصفشو بریزین داخل موادتون. یا چشمی یا با ترازو نصف کنین.

اول از همه فرتونو روشن کنین و بذارین رو ۲۱۰ درجه.

شکر، تخم مرغ، ماست و روغن مایع رو با همزن می زنیم تا خوب مخلوط بشن.

 می تونین چند قاشق گلاب به ماست تون اضافه کنین یعنی ماست و گلاب با هم بشه ۱۵۰ گرم.

داخل ظرف دیگه ای آرد و پکینگ پودر و هل سبز کوبیده رو ۳ بار الک می کنیم و کم کم به مخلوط مون اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم.

حالا کاغذ ها رو داخل قالب بذارین و قالب ها رو به اندازه دو سوم کاغذ پر کنین.

یه قاشق یا چاقو بردارین، بزنین تو روغن و بعد روی کیک تونو علامت + بزنین.

هر بار قاشق  یا چاقو تونو تو روغن بزنین و بعد + بزنین.

حالا بذارین داخل فر و دمای فرو بذارین رو ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه. البته بستگی به فرتون داره.

در فر رو تا زمانی که کامل نپخته و روی کیک طلایی نشده باز نکنین.

خوب کیکتون آماده شده امیدوارم لذت ببرین.

آموزش آشپزی در سایت فوجی

نظرات شما :

:: ارسال نظر