////آیا گوگل شما را ردیابی میکند؟ پاسخ را در اینجا بیابید.

آیا گوگل شما را ردیابی میکند؟ پاسخ را در اینجا بیابید.

بوسیله امکان گزارش لوکشین گوگل، شما میتوانید تاریخچه ایی از مکان هایی را که درآنها بوده ایید را داشته باشید، که هم میتوانید مفید یا جالب باشد و برخی نیز آن را تجاوز به حریم شخصی تلقی میکنند. در متن پیشرو ما به شما می گوییم چگونه متوجه شوید اگر گوگل شما را ردیابی میکند و چگونه آن را متوقف کنید.

گزینه تاریخچه ی مکان در گوگل مپ ممکن است برای شما هم فعال شده باشد و شما از آن بی خبر باشید. ممکن است جالب باشد که بدانید در هفته یا ماه و یا سال قبل به چه مکانهایی رفته ایید و تمایلی به متوقف کردن این سوریس نداشته باشید. گوگل اظهار داشته است که این اطلاعات کاملا شخصی بوده و فقط خودتان به آن دسترسی دارید، و از آن بهتر اینکه شما میتوانید بخشی و یا حتی همه ی تاریخچه را پاک کنید. همچنین شما می توانید با غیر فعال کردن این امکان از ردیابی شدن خود جلوگیری کنید.

آیا من ردیابی می شوم؟

برای اینکه بدانید آیا تاریخچه ی مکان برای شما فعال است در حساب کاربری گوگل خود به Google Maps Timeline  بروید. در نوار پایین نقشه گوگل به شما می گویید که آیا تاریخچه مکان برای شما فعال است یا خیر، وبه شما این امکان را میدهد که آن را فعال یا متوقف کنید. شما همچنین می توانید این را در تنظیمات در قسمت Personal info and privacy  در حساب کاربری خود بیابید. به سمت پایین صفحه رفته و در قسمت Places you go با کلیک بر روی دکمه فعال سازی آن را فعال یا متوقف کنید.

غیر فعال کردن این امکان تاریخچه مکانهای قبلی شما را پاک نمی کند برای این کار بایستی در Google map timeline روی آیکونی که به شکل چرخدنده است کلیک کرده و گزینه Delete all location History  را انتخاب کنید.

شما همچنین میتوانید این کار را برای یک روز خاص و یا حتی توقف هایی که در طی یک روز داشته ایید انجام دهید. از منوی بالای سمت چپ در timeline یک روز خاص را انتخاب کنید. در منوی باز شده شما تمامی مکانهایی که در آن روز در آنها توقف داشته ایید ببینید. با انتخاب آیکون سطل آشغال در بالای سمت راست منو می توانید تمامی تاریخچه را پاک کنید و یا با انتخاب دکمه ی سه نقطه که در جلوی هر توقف وجود دارد گزینه Remove stop from day را انتخاب کنید.

آیا گوگل شما را ردیابی میکند؟ پاسخ را در اینجا بیابید.

Location Setting  را در گوشی خود بررسی کنید.

برای کسانی از iOS استفاده میکنند بایستی Google location reporting را در آیفون خود از اپلیکیشن جستجوی گوگل یا گوگل مپ غیر فعال نمایند.

برای اینکار بایستی در اپلیکیشن سرچ گوگل بر روی عکس پروفایل خود کلیک کرده و وارد تنظیمات شوید، سپس Privacy  و بعد  Location و Location Reporting و گزینه Do not Report  را انتخاب کنید. از بخش Location History  هم میتوانید در صفحه Location و انتخاب Do not Store و در نهایت Done اجازه ذخیره اطلاعات مکانی خود جلوگیری کنید.

آیا گوگل شما را ردیابی میکند؟ پاسخ را در اینجا بیابید.

در گوگل مپ هم میتوانید با کلیک بر روی دکمه ی همبرگر مانند در بالا سمت چپ در timeline و سپس انتخاب دکمه ی سه نقطه ایی در بالا سمت راست وارد تنظیمات شوید. در این Location setting میتوانید متوجه شوید که این سرویس برای شما فعال است یا خیر همچنین میتوانید همه یا بخشی از تاریخچه را پاک کنید.

آیا گوگل شما را ردیابی میکند؟ پاسخ را در اینجا بیابید.

برای استفاده کنندگان آندروید هم می توانند از setting>Location>Google location Reporting این ویژگی را غیر فعال کنند.

ترجمه : ب.دلاوری

منبع: CNET

فناوری اطلاعات

ثبت ديدگاه