بقچه پنیر و سبزی؛ نان و پنیر و سبزیِ مدرن شده!

توضیحات محصول

بقچه پنیر و سبزی؛ نان و پنیر و سبزیِ مدرن شده!

بقچه پنیر و سبزی؛ نان و پنیر و سبزیِ مدرن شده!

نان، پنیر و سبزی را که دیگر همه بلا استثناء می شناسیم و با نان های مختلف خوردیم. در این مطلب می خواهیم به شکلی مدرن تر و متفاوت این نان و پنیرها را آماده کنیم. بقچه ی پنیر و سبزی! با ما همراه باشید.

ماهنامه سرآشپز – سارا خسرویان: نان، پنیر و سبزی را که دیگر همه بلا استثناء می شناسیم و با نان های مختلف خوردیم. در این مطلب می خواهیم به شکلی مدرن تر و متفاوت این نان و پنیرها را آماده کنیم. بقچه ی پنیر و سبزی! با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • آرد (الک شده): به میزان لازم
  • روغن مایع: ۱ ق س + یک دوم پیمانه
  • شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱ ق س
  • مایه خمیر: ۱ ق س
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • نمک: ۱ ق چ
  • پنیر فتا (خرد شده): ۱۰۰ گرم
  • سبزی (خرده شده): ۱۰۰ گرم
  • کنجد و سیاه دانه: به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد

روش پخت:

۱- شیر ولرم را داخل کاسه ای ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و با استفاده از قاشقی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. مایه خمیر را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید تا پف کرده و به عمل بیاید.

۲- تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته، سپس با یک دوم پیمانه روغن مایع و نمک مخلوط کنید و با استفاده از چنگالی هم بزنید. بعد مایه خمیر را به آن اضافه کرده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

۳- آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با کمک دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد. سپس روی آن را با دستمالی پوشانده و به مدت ۳ ساعت استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

۴- با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطحی صاف و آردپاشی شده، به ضخامت ۰٫۵ سانتی متر پهن کنید.

۵- با قالب گرد به قطر ۱۰ سانتی متر، از خمیر دایره هایی جدا کنید، با فاصله ۱ سانتی متر از مرکز دایره روی شعاع ها برشی ایجاد کنید (به این ترتیب روی هر دایره چهار برش خواهید داشت).

۶- در مرکز دایره مقداری از مخلوط پنیر فتا (یا پنیر خامهای) و سبزی (شامل ریحان و پیازچه) گذاشته و برش های مثلثی را روی پنیر و سبزی آورده و به یکدیگر بچسبانید؛ به طوری که به شکل گل درآید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

۷- سینی فر را با ۱ قاشق سوپخوری و روغن مایع چرب کرده، خمیر آماده را با فاصله درون آن بچینید.

۸- با استفاده از قلم مویی زرده تخم مرغ (با چنگالی زده شده) را روی خمیر بمالید و روی آن را با کنجد و سیاه دانه تزیین کنید.

۹٫ سینی حاوی خمیر را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

منبع: ماهنامه سرآشپز

غذای ایرانی

نظرات شما :

:: ارسال نظر