بهترین زیتون ایران و خواص زیتون

نهال زیتون

1 –نهال زیتون روغنی محلی : درختی پرشاخ و برگ با تاج گسترده که رنگ پوست ساقه،شاخه و برگهای ان تیره تر از سایر ارقام است،میوه بیضوی شکل،مناسب جهت روغن کشی می باشد.

زیتون روغنی محلی

2 –نهال زیتون زرد : اندازه درخت آن متوسط و کوتاه،تاج درخت گرد،جهت کنسروسازی،روغن کشی می باشد.

زیتون زرد رسیده

3 –نهال زیتون فیشمی : درختی پررشد و قوی،میوه دوکی شکل و متقارن و گوشت میوه آن سفت است،میوه ی مرغوبی دارد و جهت کنسروسازی مناسب است.

زیتون فیشمی

4 –نهال زیتون شنگه : درختی پررشد و قوی با حجم بزرگ دارد،میوه بیضوی شکل،پرمحصول و جهت کنسرو سازی مناسب است.

5 –نهال زیتون ماری : شاخه های افراشته و قائمی دارد،میوه کشیده و باریک،زودرس،مناسب جهت کنسروسازی می باشد.

زیتون ماری

6 –نهال زیتون دزفولی : میوه بسیار دراز و کشیده و مناسب کنسروسازی می باشد.

7 –نهال زیتون اسپانیایی آربکین : مقاوم به سرما و شوری،رشد متوسط و پاکوتاه که میوه های ریزی دارد،پر محصول می باشد.

زیتون اسپانیایی آربکین

8 –نهال زیتون ایتالیایی آسکولانا : قدرت رشد زیاد و به شکل آویخته،برای تهیه زیتون سبز،مقاوم برابر سرما،اگر شرایط خاک و نگهداری مناسب باشد بطور منظم محصول می دهد.

زیتون ایتالیایی آسکولانا

9 –نهال زیتون فرانسوی پیکولین : زیتون سبز،متوسط و گرد و گسترده،در مقابل سرماخیز مانند دره ها و نقاط پست حساس،گوشت میوه محکم و لطیف می باشد.

10 –نهال زیتون آمریکایی میشن : منشا ان آمریکاست،کنسروی بوده،مقاوم به سرما،مناسب برای استخراج روغن،کنسرو سبز،کنسرو سیاه،پرمحصول می باشد.

11 –نهال زیتون سوری : ارقام ممتاز برای منطور روغنی و کنسروی،با کشت آبی در سال دوم یا سوم به بار می نشیند،در مقابل خشکی مقاومت زیادی دارد.

12 –نهال زیتون آمیگدالیفولیا : منشا آن یونان،میوه بزرگ و مرغوب و کشیده و برای کنسرو سیاه و روغن استفاده می شود،گوشت نرمی دارد و قابلیت نگهداری ندارد و پاکوتاه است.

حتما بخوانید  آموزش تکثیر و پرورش انواع انگور با دانه در خانه

13 –نهال زیتون آیوالیک ترکیه : کیفیت عالی روغن،محصول فراوان ومنظم دارد.

14 –نهال زیتون مانزانیلا : منشا ان اسپانیا و مصرف کنسروی،میوه متوسط و مقاومت به سرما متوسط دارد.

15 –نهال زیتون سویلانا : منشا ان اسپانیا،رقمی کنسروی و مقاوم در برابر سرما می باشد.

خواص زیتون

خواص داروئی:
زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است . برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک می باشد .
1)دم کرده برگ زیتون داروی خوبی برای پائین آوردن فشار خون می باشد . بدین منظور باید 20 عدد برگ زیتون را داخل 300 گرم آب ریخته و آنرا بمدت 15 دقیقه بجوشانید . سپس کمی قند بآن اضافه کرده و بمقدر یک فنجان دوبار در روز از آن بنوشید . بعد از دو هفته باید بمدت 8 روز نوشیدن این دم کرده را قطع کنید و سپس ادامه دهید .
2)روغن زیتون نرم کننده و صفرا بر است .
3)روغن زیتون دفع کننده سنگ کیسه صفرا است برای این منظور باید آنرا با آبلیمو مصرف کرد .
4)روغن زیتون کرم کش است .
5)روغن زیتون برای رفع سرفه های خشک مفید است .
6)برای رفع خارش گزیدگی حشرات ، روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید .
7)بدن بچه هایی را که مبتلا به نرمی استخوان و کم خونی هستند با روغن زیتون ماساژ دهید اثر مفیدی دارد.
8)برای رفع خشکی لثه ، روغن زیتون را بر روی لثه بمالید .
9)برای برطرف کردن خراش و ترک پوست ، گلیسیرین و روغن زیتون را بمقدر مساوی با هم مخلوط کرده و روی پوست بمالید .
10)دم کرده برگ درخت زیتون تب بر است .
11)جوشانده برگ درخت زیتون برطرف کننده نقرس و روماتیسم است .
12)برای سرباز کردن جوشها و کورک ها زیتون را له کرده و روی جوش یا کورک بمالید .
13)دم کرده و جوشانده پوست درخت زیتون تب بر و درمان کننده مالاریا است .
14)پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است
15)جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم های دهان مفید است
16)برای رفع سستی فلج و لقوه و تقویت نیروی جنسی باید 80 گرم روغن زیتون را با 14 گرم کندر و 16 گرم سیاه دانه مخلوط کرده و بمدت سه روز از آن بخورید.
17)مصرف روغن زیتون از امراض قلبی و سرطان جلوگیری می کند .
18)و بالاخره روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز می باشد زیرا در اثر حرارات خراب نمی شود.
خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – کتب طب سنتی
توضیحات : روغن زیتون برای هیچ کس مضر نیست و همه افراد می توانند از آن استفاده کنند فقط میوه تازه و یاقوتی آن معدهراسست می کند و ممکن است تولید استفراغ نماید.

حتما بخوانید  مسن ترین انسان جهان کیست؟ و چند سال دارد؟

گردآورنده: fooji.ir