بیماری آسم در کمین این فرزندان است

بیماری آسم در کمین این فرزندان است

بر اساس نتایج مطالعات اخیر، میزان بالای مصرف شکر در دوران بارداری خطر ابتلا به آلرژی و آسم آلرژیک در نوزادان را افزایش می دهد.

در بررسی های گذشته محققان مصرف بالای شکر به ویژه نوشیدنی های حاوی قند بالا برابر با خطر ابتلا به آسم در کودکان می دانستند. اکنون مطالعه‌ای به تازگی نشان داده است میزان بیش از اندازه مصرف شکر در دوران بارداری، خطر تولد نوزادان مبتلا به آلرژی را افزایش می دهد.

در این تحقیق تعدادی خانم باردار که در اوایل دهه 1990 نوزادان خود را به دنیا آورده بودند، مورد بررسی و نوزادان آنان برای چندین سال تحت نظر قرار گرفتند.

محققان در این آزمایش ارتباط بین مصرف آزادانه قند در دوران بارداری و آلرژی را توسط تست های پوستی (آلرژی به گرد و غبار، مو حیوانات یا چمن) تا سن 7 سالگی بررسی کردند.

پیش از این، شواهد و مستندات اندکی مبنی بر ارتباط بین مصرف شکر در دوران بارداری و ابتلای فرزند به آسم وجود داشت؛ اما این تیم تحقیقاتی به نتایج محکمی در خصوص مصرف شکر و مشکلات آلرژی و آسم آلرژیک دست یافتند.

نتایج این پژوهش همچنین نشان داد تقریبا 20 درصد مادرانی که در طول دوران بارداری شکر زیادی مصرف می‌کنند در مقایسه با مادرانی که در رژیم غذایی‌شان شکر کمتری وجود دارد، 38 درصد خطر ابتلا به تولد نوزادان دارای مشکلات آلرژیک در آنان بیشتر است.

به گفته محققان اولین اقدام برای پیشگیری از چنین مشکلاتی کنترل میزان مصرف شکر در دوران بارداری است. البته در این بررسی، هیچ گونه ارتباطی بین مصرف شکر و ابتلا به آلرژی در سال های اولیه زندگی نوزادان مشاهده نشد.

حتما بخوانید  حقایقی پنهان درباره لوازم‌های آرایشی که احتمالا تا کنون نشنیده اید

منبع: طبیب من به نقل از Sciencedaily

پزشکی و سلامت