درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

ترشی ، طرز تهیه ترشی

ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.

مواد لازم:ترشی بادمجان

بادمجان قلمی   1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد بزرگ و دارای عرض زیاد باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)

سرکه             به مقدار لازم

سیر               250 گرم

هویچ              200 گرم

سبزی ترشی   نعناع و ترخون و..   به مقدار لازم

فلفل سبز        50 گرم

طرز تهیه: ترشی بادمجان

اول موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی همان: فلفل, هویج, سیر و سبزی را ریز کرده و با هم میکس می کنیم. بادمجان ها را از قسمت شکم آن ها برش داده و  آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم  و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و میکس کرده بودیم پر مینماییم بادمجان های شکم پر را داخل ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می کنیم تا جایی که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی را می توان استفاده نمود.

ترشی بادمجان

حتما بخوانید  طعمی رضایت بخش و عالی در یک میوه خاص