چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟

در این بخش از سایت طرز تهیه زیتون پرورده را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

در شهرهای شمالی کشور، خوردن سیرترشی و زیتون پرورده با غذا از عادت های غذایی است که در بیشتر مسافران به این نواحی دیده می شود. زیتون پرورده از ساخته های بسیار نغز آشپزی گیلان است و در خود گیلان آن را مانند ترشی و ماهی شور در کنار غذای اصلی سر سفره می گذارند. که البته خواص بی شماری نیز دارد. در این مطلب آکاایران طرز تهیه زیتون پرورده را آموزش داده است. با ما همراه شوید.

روش اول:

 طرز تهیه زیتون پرورده

مواد لازم برای آشپزی 

زیتون= 1کیلو
سیر= 1بوته
مغز گردو ی چرخ شده= 1 پیمانه
اب انار= 1پیمانه
سبزی معطر (در گویش ما زندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چو چاق)= 2 بسته
رب انار= 1 قاشق
دانه انار ترش در صورت تمایل= نصف پیمانه سایده شده
گلپر= 2قاشق چای خوری

طرز تهیه:

 اولهسته زیتون ها را جدا می نماییم و سپس سبزی معطر را شسته خوب خرد می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی و گردوی چرخ شده و سبزی ورب انار گلپر سیر کوبیده را با هم مخلوط می نماییم بعد مقداری از اب انار را میریزم و باز مخلوط می نماییم اگر مزه و ترشی ان خوب بود بقیه آب انار را اضافه نمی کنیم در صورت تمایل می توان ترشی و سیر انرا بیشتر نمود.

حتما بخوانید  طرز تهیه ترشی بندری - مواد لازم برای ترشی بندری

چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟

روش دوم:

زیتون پرورده

زیتون پرورده

مواد لازم:

زیتون سبز بدون هسته ۵۰۰گرم
نعنا ، گشنیز و چوچاق ۳قاشق سوپخوری
آب انار ترش ۱پیمانه
مغز گردو ۲۰۰گرم
سیر ۲ حبه
رب انار یک سوم پیمانه
دانه انار ترش یک دوم پیمانه
نمک و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه:

مغز گردو رو بسایید. سبزی ها رو بشویید و کاملا ریز خرد کنید.
زیتون انتخابی رو تست کنید. اگر شور بود یک ساعت در آب سرد قرارا دهید تا شوری اون کمتر شود.
زیتون رو در کاسه ای گود بریزید و مغز گردوی ساییده شده و سبزی های خرد شده رو به اون اضافه کنید. در صورتی که سبزی چوچاق را که نوعی سبزی محلی و مخصوص شمال است را نداشتید به جای سبزی چوچاق یک قاشق نعنای خشک اضافه کنید.
سیر را له کنید و به زیتون اضافه نمایید.
آب انار , رب انار و دانه انار ترش رو درون مخلوط کن بریزید. نمک و گلپر رو اضافه کنید و زیر و رو کنید تا مخلوط بشن. مخلوط به دست اومده رو ۲ ساعت در یخچال بذارید تاجا بیفته.

گوارای وجود