مشاوره خرید محصولات: 09367898408|fooji.ir@gmail.com
///تهیه چای نعناع به دو روش متفاوت

تهیه چای نعناع به دو روش متفاوت

تهیه چای نعناع از بوته سبز آن بسیار ساده و آسان است. اگر در خانواده کسی به مشکلات گوارشی مبتلا باشد در دسترس بودن آن می تواند بسیار مفید باشد. تهیه این چای می تواند خیلی ساده از ترکیب آب داغ و نعناع و یا به صورت تشریفاتی و ترکیب دلخواه شما باشد. چای نعناع می تواند به صورت داغ به عنوان نوشیدنی گرم و آرامش بخش برای زمستان، و یا به صورت سرد برای رفع عطش و نیروزا در تابستان سرو شود.

زمان آماده سازی بین 10 تا 15 دقیقه

چای نعناع

مواد لازم

  • 5-10 برگ تازه نعناع
  • 2 لیوان آب
  • شکر یا شیرین کننده به میزان دلخواه
  • لیمو به میزان دلخواه

طرز تهیه چای داغ نعناع

1- آب را بجوشانید. برای جلوگیری از هدر رفت آب، انرژی، زمان و پول حتما همان اندازه از آب که در چای شما استفاده می گردد، بجوشانید.

2- برگ های نعناع را بشویید و آنها را به آرامی پاره کنید. برگ ها را با دقت آبکشی کنید تا تمامی رسوبات و خاک های روی آن پاک شود.  سپس آنها را با دستانتان پاره کنید تا عطر خود را آزاد کنند این کار طعم دلپذیری به چای می دهد. انواع مختلفی از نعناع وجود دارد که شما می توانید استفاده کنید: نعناع سیاه یا شکلاتی، نعناع تند، نعناع وحشی.

3- برگ ها را آماده کنید. برگ های نعناع می توانند در یک چای ساز، قوری، فرانسه ساز ویا مستقیما در یک لیوان بلند(ماگ) قرار کیرند.

4- آب جوش را بر روی برگها بریزید. چای ها در دماهای پاین تری از آب جوش دم میکشند و برگ های آنها نمی سوزند. اما با توجه به مقاومت زیاد برگ های نعناع شما میتوانید آب جوش را مستقیما روی آن بریزید.

5- چای را دم کنید. چای نعناع بایستی برای 5 تا 10 دقیقه دم بکشد. اما اگر شما چای غلیظتری میخواهید می توانید این زمان را افزایش دهید. پس از دم کشیدن چای شما می توانید همچنان آن را در قوری یا چای ساز نگه دارید تا غلیظ تر شود.

6- افزودنی های دلخواه را اضافه کنید. در این مرحله شما میتوانید از لیمو و شیرین کننده یا سایر طعم دهنده ها در چای خود استفاده کنید.

چای نعنای سرد

10 شاخه کوچک نعناع

8 تا 10 لیوان آب

1.2 لیوان شکر

آب یک لیموی تازه

چند تکه نازک خیار

طرز تهیه چای نعناع سرد

1- چای نعناع درست کنید. ابتدا چای نعناع خود را در یک ظرف بزرگ درست کنید. آب را بجوشانید سپس بر روی شاخه های نعناع در یک ظرف فلزی بزرگ بریزید و اجازه دهید تا دم بکشد. میزان آب را هم میتوانید با توجه به تعداد دفعات پذیرایی و یا نفرات تغییر دهید.

2- شکر و لیمو را هم بزنید. پس از آماده شدن چای آن آب لیمو را در چای تخلیه کنید و مراقب باشید که دانه های لیمو در آن نیافتد. سپس شکر را اضافه کنید و خوب آن ها را مخلوط کنید تا هیچ کریستال شکری در آن نماند. به جای شکر میتوانید از شیرین کننده های مایع و یا عسل استفاده کنید.

3- اجازه دهید تا چای در دمای اتاق خنک شود. بعد از خنک شدن آن را از یک فیلتر رد کرده و در یک تنگ بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

4- با یخ و تکه های خیار چای را سرو کنید. بعد از سرد شدن چای، لیوان خود را پر از یخ کنید تعدادی از تکه های نازک خیار به آن اضافه کنید و سپس چای سرد را روی آن بریزید و از آن لذت ببرید.

ترجمه: ب. دلاوری

منبع: wikihow

انواع نوشیدنی

ثبت ديدگاه