جدیدترین پیش غذاهای خوشمزه دنیا

خوشمزه ترین پیش غذاهای جهان

سوپ گوجه کاری,سوپ اسفناج با توپ کره ایپیتزای سیر,پیتزای سیب زمینی,تست چغندر و پنیر بری,شیرینی سیب و زغال اخته,12 پیش غذای برتر از سراسر دنیا

شیرینی سیب و زغال اخته

*. به نقل از آکاایران : در یک ماهیتابه، چهار پیاز متوسط و دو حبه سیر و کمی زنجبیل و نصف یک فلفل تایلندی را تفت دهید تا زمانی‏که پیاز نرم و طلایی شود. ادویه ها را که شامل کمی زیره و کمی دارچین است به مواد در حال تفت اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر سرخ کنید سپس نیم کیلو گوجه خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. پس از آنکه گوجه ها کمی له شدند، شعله را کم کنید و بگذارید غذا حدود یک ساعت بپزد سپس 150 میلی لیتر آب نارگیل (از سوپرمارکت ها تهیه کنید) را با مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا کمی آب آن جمع شود.

2- سوپ اسفناج با توپ کره ای

*. برای آماده کردن توپ کره ای، سه عدد تخم مرغ را آبپز کرده، زرده آن را از سفیده جدا کنید سپس زرده ها را با کره کاملا مخلوط کرده و با دست به شکل توپ های کوچک درآورید سپس در یک ظرف در بسته قرار داده و در یخچال قرار دهید. برای آماده کردن سوپ، کره را با حرارت پایین آب کرده، یک پیاز متوسط را همراه مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. در ماهیتابه را بگذارید تا برای10 دقیقه روی حرارت بماند تا پیازها نرم شوند سپس 40 گرم برنج و یک لیتر آب مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید تا بجوشد.

حتما بخوانید  آموزش پخت رولت قارچ-طرز تهیه رولت قارچ

دسرهای خوشمزه دنیا

سوپ گوجه کاری

*. در ماهیتابه را نیمه بسته بگذارید و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید. پس از آن 500 گرم برگ اسفناج را اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. سوپ را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا سرد شود سپس محتویات سوپ را در مخلوط کن ریخته، 15 میلی لیتر خامه به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. دوباره سوپ را حرارت دهید تا داغ شود و آب لیمو را به اندازه دلخواه اضافه کنید (نصف یک لیمو کفایت می کند). توپ های کره ای را روی سوپ قرار داده و آن را سرو کنید.

3- پیتزای  سیر

*. یک حبه سیر را له کرده و با نصف خمیر یک پیتزای کامل مخلوط کنید. کف سینی فلزی پیتزا را چرب کرده و کمی آرد ذرت روی آن بپاشید. خمیر را به ضخامت چهار میلی متر روی سینی پهن کنید (می توانید در صورت تمایل خمیر را به جای پهن کردن، لوله کنید). حبه دیگر سیر را نازک ببرید. کف سینی پیتزا را به روغن زیتون آغشته کرده سپس برش های سیر را روی سینی چیده کمی نمک دریایی روی آن بپاشید.

pish-ghaza3

شیرینی سیب و زغال اخته

*. روی سیر را با لایه ای رزماری و پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید. سینی ها را در فر (که از قبل گرم کرده اید) قرار داده و بگذارید برای 15 دقیقه حرارت ببیند (یا تا زمانی که خمیر در کناره ها رنگ طلایی به خود بگیرد و پنیر کمی آب شود). سپسپیتزا را برش داده و دوباره به مدت پنج تا هفت دقیقه در فر قرار دهید.

حتما بخوانید  آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی

4- پیتزای سیب زمینی

*. کف دو سینی پیتزا را با روغن زیتون چرب کرده آرد ذرت روی آنها بپاشید. سه عدد بیکن را در مقدار کمی روغن سرخ کرده و یک پیاز نازک بریده شده را به آنها اضافه کنید تا زمانی‏که پیاز نرم شده و ژامبون ترد شود. خمیر پیتزا (به اندازه یک پیتزای کامل) را به ضخامت چهار میلی متر پهن (یا لوله) کرده و به هشت قسمت مساوی ببرید.

pish-ghaza4

تست چغندر و پنیر بری

*. دو عدد سیب زمینی نازک بریده شده، پیاز، کالباس و 50 گرم پنیر فونتیا را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید و کمی نمک، فلفل و روغن زیتون به آن بزنید. مواد را برای 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که کناره های خمیر طلایی شده وپنیر آب شود و کمی رنگ عوض کند.

5- تست چغندر و پنیر بری

*. فر را گرم کنید، چهار تکه نان نازک بریده شده را بردارید و یک طرف نان ها را تست کنید. روی طرف دیگر نان، سیر و روغنزیتون بمالید. 400 گرم چغندر را پخته و نازک ببرید سپس آنها را در سرکه بخوابانید.

زیباترین پیش غذاهای دنیا

سوپ گوجه کاری

*. چغندرها را روی نان گذاشته لایه ای پنیر بری نازک بریده شده روی آنها بگذارید. کمی فلفل سیاه به پنیر اضافه کنید و نان ها را دوباره در فر قرار دهید تا زمانی‏که پنیر داغ شود و حباب دهد.

6- شیرینی سیب و زغال اخته

*. فر را روشن کرده و بگذارید گرم شود. یک پیاز قرمز خرد شده، یک عدد سیب ریز شده، 120 گرم زغال اخته خشک شده، 150 گرم خرده نان سفید تازه، کمی جعفری خرد شده، کمی برگ آویشن، دو عدد تخم مرغ هم زده و 75 گرم کره آب شده را با هم ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.

حتما بخوانید  سیب زمینی فرانسو تجربه‌ای کم‌چرب +غذایی خوشمزه

مقوی ترین پیش غذاهای ایران و جهان

خوشمزه ترین پیش غذاهای دنیا

*. نمک و فلفل فراموش نشود. مخلوط به دست آمده را در قالب های کاغذی بریزید و برای 20 تا 25 دقیقه در فر قرار بدهید. علامت آماده شدن این پیش غذا، طلایی شدن روی آن است.

خواص زغال اخته :

بیماری های قلبی

*. مصرف زغال اخته به کاهش بیماری های قلبی کمک می کند. علت این امر سطح بالای آنتی اکسیدان طبیعی به نام آنتوسیانین می باشد که در سبزیجات و میوه های با رنگ تیره یافت می شود. در یک مطالعه بلند مدت روی تعدادی از زنان مشخص شد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی در زنانی که رژیم غذایی مناسب با مقدار زیاد آنتوسیانین را اجرا می کردند به طور عمده ای کاهش یافت.

کاهش سطح کلسترول

*. زغال اخته به کاهش سطح کلسترول نیز کمک می کند. پلی فنول های موجود در زغال اخته باعث کاهش کلسترول خون می شوند و برای سلامتی قلب مفید هستند. زغال اخته در میان میوه های مصرفی متداول دارای بالاترین سطح پلی فنول می باشد. زغال اخته باعث کاهش کلسترول بد خون یاکلسترولLDL و حفظ کلسترول خوب خون یا کلسترول HDL می گردد و از این طریق باعث کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی می شود.

آموزش آشپزی