مشاوره خرید محصولات: 09367898408|fooji.ir@gmail.com
//خواص و فواید درمانی نسترن کوهی-گیلدیک و طریقه مصرف آن

خواص و فواید درمانی نسترن کوهی-گیلدیک و طریقه مصرف آن

خواص درمانی نسترن کوهی

آشنایی با نسترن کوهی یا وحشی

ارتفاع این گل زیبا عموما به 2 تا 3 متر می رسد. برگ های آن به صورت جدا از هم و پنج تا 7 تایی است. کاسبرگ ها و گلبرگهای این گیاه مانند گل سرخ است، و به رنگهای سفید و صورتی یافت می شود.

نسترن در سایه و آفتاب رشد می کند، کمبود آب یا خشکی را می تواند تحمل کند، خاک مناسب برای کاشت گیاه نسترن کوهی خاکی است که دارای املاح معدی عنی باشد مانند خاک جنگل.

طریقه کاشت نسترن وحشی

زمان کاهش نهال گیاه نسترن کوهی در فصل پاییز و زمستان است که بوته ها را به فاصله 1 متر از هم میکارند. این گل زیبا را در زمین های زراعی که بی استفاده رها شده اند نیز می توان کاشت (دانه این گل را می کارند)، در شهریور ماه دانه های این گیاه را در خزانه مخصوص می کارند که فاصله بین ردیف های در خزانه بین 4 تا 60 سانتی متر است.

طریقه داشت نسترن کوهی

قبل از این که بوته ها یا نهال نستر را به زمین اصلی برای کاشت انتقال دهید بهتر است علفهای هرز زمین برطرف شود. از بیماری های قارچی نسترن کوهی سفیدک پودری می باشد و برای از مقابله با آن می توان از گل گوگرد و قارچ کش های سولفوره دیگر استفاده نمود. بیماری گال ریشه نیز نوع دیگر بیماری گیاه نسترن است.

طریقه برداشت نسترن کوهی یا وحشی

زمانی که گل ها ریخته و فقط دانه های این گل روی آن باقی مانده اند و دانه ها به صورت سرخ و براق هستند و خشک نشده اند زمان خوبی برای برداشت می باشد.

طریقه خشک کردن میوه(دانه) نسترن

برای خشک کردن میوه نسترن می توان از خشک کن برقی استفاده کرد در دمای 80 تا 90 درجه سانتی گراد. اگر میوه نسترن زود خشک شود کمتر حالت طبیعی خود را از دست می دهد.

خواص و فواید میوه نسترن

دمنوش نسترن کوهی را برای درمان اسهال استفاده می کنند. در تسکین دل دردهای دوران قاعدگی خانوم ها مفید است. برای کاهش سرفه سرماخوردگی و آنفلانزا مناسب است. برای درمان و پیشگیری از مشکلات کلیه. درمان و جلوگیری از مشکلات مجاری اداری، پیشگیری از بیماریهای قلبی، بهبود زخم ها و درمان سوختگی، درمان مشکلات پوستی و آلرژیکی، در تسکین سردرد و سرگیجه نیز مفید است.

ویتامین های موجود در میوه نسترن کوهی:

سرشار از ویتامین C، A،D،E

طریقه مصرف میوه نسترن کوهی

خواص درمانی دمنوش چای میوه نسترن

میوه نسترن را مانند چای دم می کنند و دمنوش آن را استفاده می کنند.

میوه نسترن را به عنوان چاشنی در سوپ نیز اضافه می کنند. روغن میوه نسترن را برای تقویت پوست نیز استفاده می کنند. این روغن برای کاهش زخم های ناشی از بیماری پوستی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

ثبت ديدگاه