درمان بیماری آنفلانزا با عسل

درمان آنفلانزا

روش های درمان

الف- راف Raff مخلوط بومادران دم کرده(20 گرم در نیم لیتر آب) با عسل را در درمان آنفلانزا بسیار مفید می داند.

ب- گیاه آقطی دم کرده (یاس کبود) با عسل برای بیمارانی که از تب آنفلانرا و رماتیسم مفصلی رنج می برند بسیار مفید بوده و معرق موثری می باشد

118116-267x400-Black_elderberry

طرز تهیه : یک قاشق چای خوری از گیاه مذکور را در یک لیوان آب جوش دم کرده و پس از صاف کردن با دو قاشق غذا خوری عسل مخلوط و روزانه 5 قاشق غذا خوری با فاصله میل نمایید.

عسل باعث اشتها آوری می شود

الف- پیاز پخته با عسل میل نمایید اشتها را زیاد و نفخ را برطرف می کند.

ب- دو قاشق غذا خوری عسل را در یک لیوان آب باران ماه نیسان(از ماه های رومی است و زمان آن از 23 فروردین تا 23 اردیبهشت است) مخلوط کرده و بنوشید.

ج- 20 گرم ساقه خشک و گلدار پونه کوهی را در یک لیتر آب دم کرده و پس از صاف کردن با عسل قبل از هر وعده غذا یک فنجان میل نمایید اشتها آور است.

د- 30 گرم پوست خشک نارنج را در یک لیتر آب 5 دقیقه بجوشانید و پس از صاف کردن با عسل شیرین نموده و روزی 2 فنجان با فاصله بنوشید.

نگارنده: محمدامین جعفری از کتاب عسل ماده درمانی