دیابتی ها در بهار چه غذاهایی بخورند؟

وب‌سایت سلامت نیوز: ترکیبی از غذاهای سالم مخصوص فصل بهار و اضافه کردن آنها به رژیم غذایی برای بهبود سلامت کلی مبتلایان به دیابت سودمند است.

در اینجا 9 ماده غذایی بهاره به بیماران دیابتی بیشتر معرفی شده است:

کنگر فرنگی:
کنگر فرنگی برای دیابت
یک عدد کنگر فرنگی تنها حاوی 25 کالری، و 170 گرم پتاسیم است ضمن این که چربی آن عدد صفر است. کنگر فرنگی منبع خوبی از ویتامین ث، آنتی اکسیدان ها، فولات و منیزیوم محسوب می شود. فیبر بالای این سبزی به مدیریت قند خون و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند، ضمن این که منجر به کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و جلوگیری از انواع خاصی از سرطان ها می شود.

چغندر:

چغندر برای دیابت
یک ماده مغذی دیابت پسند است، آنتی اکسیدان های موجود در آن منجر به ایجاد محافظت در برابر بیماری های عروق کرونر، سکته مغزی، کاهش میزان کلسترول می شود و اثرات ضد پیری دارد.
چغندر حاوی دو کاروتنوئید لوتئین و زیگزانتین است که منجر به حفظ سلامت چشم و جلوگیری از مشکلات چشمی مرتبط با سن مانند دژنراسیون ماکولا می شود. چغندر منبع خوبی از فولات و منگنز بعلاوه پتاسیم، ویتامین ث، مس، منیزیوم، آهن و فسفر است.

زغال اخته:

زغال اخته برای دیابت

سرشار از آنتی اکسیدان است و در هر فنجان تنها 80 کالری و 20 گرم کربوهیدرات دارد. مزایای سلامتی زغال اخته عبارتند از کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی عروقی و دیابت و همچنین افزایش بهبود حافظه و عملکرد شناختی.

توت فرنگی:

حتما بخوانید  7 ماده غذایی که باید هر روز مصرف شوند
توت فرنگی برای دیابت
سرشار از ویتامین ث، پتاسیم، فیبر، و سایر آنتی اکسیدان ها است.

هر فنجان توت فرنگی تنها 44 کالری، 4 گرم کربوهیدرات و بیش از 3 گرم فیبر دارد.

نخود فرنگی:

دیابتی ها در بهار چه غذاهایی بخورند؟
نخود سبز یک انتخاب فوق العاده برای کاهش وزن و حفظ رژیم غذایی سالم است.
این ماده مغذی منبع خوبی از مواد معدنی است و در هر فنجان تنها 67 کالری، 13 گرم کربوهیدرات و 55 گرم پروتئین دارد.
نخود سبز حاوی آنتی اکسیدان ها است و مواد مغذی موجود در آن خاصیت ضد التهابی دارد.
نخود فرنگی سرشار از ویتامینEو ویتامین ث بعلاوه ویتامین کا و روی است.
این خوراکی همچنین منبع خوبی از پروتئین و فیبر محسوب می شود و در تنظیم قند خون و اشتها موثر است.

تربچه:

ترپچه برای دیابت
نصف فنجان تربچه تنها 10 کالری و 2 گرم کربوهیدرات دارد به طوری که در برنامه غذایی دیابتی ها برای کنترل وزن و سلامت قلب بسیار موثر است.
تربچه سرشار از پتاسیم، فیبر، اسید فولیک و ویتامین ث است.

تربچه و دیگر سبزیجات ریشه دار به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

گوشت بره:

گوشت بره برای دیابت
در ارتباط با سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن است.
مصرف 3 اونس از این گوشت در روز 30 درصد نیاز روزانه به روی را برطرف می کند و برای رشد و ترمیم بافت ها ضروری است.

همچنین 177 درصد میزان آهن مورد نیاز نیز با این مقدار گوشت بره تامین می شود. گوشت بره غنی از ویتامین ب است.

مارچوبه:

مارچوبه برای دیابت
یکی از بزرگترین هدایای بهار است و مواد مغذی موجود در آن به کاهش خطر سرطان، بیماری های قلبی و فشار خون بالا کمک می کند.
یک فنجان مارچوبه پخته شده تنها 32 کالری و 3 گرم کربوهیدرات همراه با 3 گرم فیبر دارد.
مارچوبه سدیم کمی دارد، عاری از چربی و کلسترول است.
یک وعده مارچوبه 10 درصد نیاز روزانه شما به فولات، 8 ذرصد نیاز روزانه به فیبر و پتاسیم و 100 درصد نیاز روزانه به ویتامین ث را تامین می کند.

مارچوبه دومین منبع مفید اسید فولیک بعد از آب پرتقال است و مصرف آن با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان روده، بیماری کبد و اسپینابیفیدا در ارتباط است.

حتما بخوانید  خواص دارویی و شگفت انگیز سویا را بدانید!

ریحان:

ریحان برای دیابت
منبع غنی از ویتامین کا، بتا کاروتن، منیزیوم، پتاسیم، ویتامین ث محسوب می شود و مصرف آن با سلامت قلب در ارتباط نزدیک است.

آموزش آشپزی