///طرز تهیه دمنوش میوه عناب – چای عناب

طرز تهیه دمنوش میوه عناب – چای عناب

طرز تهیه دمنوش میوه عناب - چای عناب

1- عناب را شسته و خیس کنید

2- هسته آن را بیرون آورده و میوه را خرد کنید.

3- میوه های خرد شده را داخل یک قوری بریزید.

4- آب را با دمای بالای 80 درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید.

5- بگذارید تا 15 دقیقه بماند تا خوب دم بکشد.

نکته: به دلیل شیرین بودن عناب نیازی به شیرین کردن دمنوش نمی باشد، در صورتی که دوست داشته باشید می توانید چند قطره لیمو ترش هم به دمنوش عناب اضافه نمایید و سپس میل کنید.


بیشتر بدانید

شاید برایتان جالب باشد بدانید به عناب، خرمای قرمز، خرمای چینی یا خرمای هندی نیز می گویند. در طب سنتی ایران مصرف جوشانده عناب به خصوص در فصول سرد سال برای درمان سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است.
مزاج عناب از نظر طب قدیم معتدل و به اعتقاد ابوعلی سینا کمی سرد است و حرارت بدن را فرو می نشاند و تب بر خوبی است.
عناب به دلیل داشتن لعاب، نرم کننده سینه و ضد سرفه است و چای یا جوشانده آن گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف می کند و برای جلوگیری از التهاب و آبریزش بینی توصیه می شود.
همان گونه که در روایات هم آمده است عناب خواب آور و آرام بخش اعصاب است و بی خوابی و خستگی شدید را برطرف می کند، مقوی سیستم ایمنی بدن است و برای تقویت مغز و حافظه مفید و عامل مهار کننده افزایش قند و فشار و اوره خون بوده و به سبب داشتن فیبر محلول، در کاهش چربی خون مؤثر است. عناب یکی از میوه هایی است که در درمان بیماری های کبدی از جمله کبد چرب مفید است.
این میوه ملین بوده و تأثیر آن برای کمک به درمان یبوست به اثبات رسیده است و توصیه شده هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار دهید و میل کنید.
مطالعات بالینی نشان داده عناب مقوی دستگاه گوارش و هضم کننده غذا و ضد نفخ است. این میوه قدرت ماهیچه ها را زیاد می کند و بنیه بدن را افزایش می دهد.

انواع نوشدنی ها

پزشکی و سلامت

ثبت ديدگاه