مشاوره خرید محصولات: 09367898408|fooji.ir@gmail.com
///طرز تهیه کیک اسفنجی باس-cake sponge boss

طرز تهیه کیک اسفنجی باس-cake sponge boss

مواد لازم:

  • شکر: 2 پیمانه
  • وانیل: 1 قاشق غذاخوری
  • شیر: یک پیمانه
  • کره: یک چهارم پیمانه
  • آرد معمولی: 2 پیمانه
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • نمک: یک چهارم چای خوری

کیک اسفنجی Buddy Valastro

خصوصیات کیک اسفنجی:

1- پف زیادی می کند.

2- نیاز به 4 عدد تخم مرغ دارد.

3- زرده از سفیده تخم مرغ جدا نمی شود و به راحتی درست می شود.

4- کیک نرمی است.

5- بافت سبکی دارد.

6- پایه ی کیک خوبی برای جشن های تولد، مهمانی و عروسی ها می تواند باشد.

نکته: در هنگام آماده کرده باید مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. و علت خوب پف نکردن می تواند خوب مخلوط نکردن مواد باشد و یا اگر مواد را خیلی هم بزنیم در آخر ممکن است کیک ما سنگین و سفت شود.

طرز تهیه:

توجه داشته باشد که برای سریع بودن در این کار باید همه ی مواد را از قبل اندازه گرفته و در کنار دست خود داشته باشید.

1- فر را روشن کرده و روی دمای 325 فارنهایت یا 165 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود.

2- آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف خوب با هم مخلوط کرده و یک بار الک میزنیم.

طرز تهیه کیک اسفنجی باس-cake sponge boss

3- تخم مرغ ها را با همزن برقی به مدت 4 دقیقه هم میزنیم.(بسیار مهم است که تخم مرغ ها دقیقا 4 دقیه هم زده شوند.)، اگر با همزن دستی این کار را انجام میدهید باید 6 دقیقه تخم مرغ ها را هم بزنید.

بعد از 4 دقیقه هم زدن با هم زن رنگ تخمه مرغ کرمی می شود و کمی هم پف می کند. شکر را اضافه میکنیم و باز هم به مدت 5 دقیقه با همزن و یا 8 دقیقه با دست آن ها را هم میزنیم.

4- شیر و کره را بر روی اجاق گاز یا ماکروفر میگذاریم تا با هم مخلوط شوند مراقب باشد که زمانی که کره ذوب شد شیر به جوش نیاید.

مخلوط آرد را به مخلوط تخمه مرغ اضافه کنید و با دور کند همزن را بگذارید تا چند ثانیه آرد را با بقیه مواد مخلوط کند.

که به صورت زیر درست خواهد شد.

مخلوط شیر و کره را نیز اضافه میکنیم و با دور کند می گذاریم تا خوب مخلوط شوند در حدود یک دقیقه.

که به صورت زیر می شود

در نهایت مخلوط را در در داخل قالب میریزیم. توجه: کف قالب را با روغن و آرد بپوشانید.

قالب را برای مدت 20 دقیقه داخل فر قرار میدهیم(در فر باید بسته باشد) بعد از 20 دقیقه از داخل فر در میاوریم و چک میکنیم که اگر نپخته باشد دوباره برای مدت 7 دقیقه در داخل فر قرار می دهیم.

وقتی آماده شد از داخل فر بیرون می آوریم.

10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کیک کمی سرد شود و بعد کیک را با چاقو از لبه های قالب جدا کنید و خارج نمایید.

طرز تهیه کیک و شیرینی

ثبت ديدگاه