طرز تهیه کیک غیر ممکن Impossible Cake

طرز تهیه کیک غیر ممکن Impossible Cake

مواد لازم: 

  • 1/4 فنجان cajeta، شیرین بز کاراملیشده است شربت شیر
  • 1 1/2 فنجان آرد همه منظوره
  • 6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 کره فنجان، نرم
  • 2 و 1/2 قاشق غذاخوری کره، نرم
  • 1 فنجان شکر سفید
  • 1 عدد تخم مرغ
  • قهوه دم کرده 2 قاشق غذا خوری قوی
  • شیر 1 فنجان

روی کیک:

  • 2 1/2 فنجان مخلوط شیر
  • 1 (14 اونس) می توانید شیر تغلیظ شده شیرین
  • 4 عدد تخم مرغ
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1- فر را روشن کرده و دمای آن را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) تنظیم نمایید، یک ظرف شیاردار مخصوص پخت کیک انتخاب کرده و داخل آن را تمیز کنید. داخل فر ظرفی وجود دارد آن ظرف را بردارید و به اندازه 1/3 آن را از آب پر کنید و داخل فر بگذارید.

2- کف ظرف کیک پزی را با کره خوب چرب کنید و سپس کمی آرد روی آن بریزید. پور سس کارامل را بردارید و در همه جای ظرف بریزید و با حرکت دادن ظرف سس را پخش کنید.

3- کره ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن خوب هم بزنید، سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تخم مرغ و قهوه را اضافه کنید و هم بزنید.

4- آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و با هم در یک کاسه مخلوط کنید و از صافی رد کنید.

5- مخلوط آرد و کاکائو را مخلوط کره با هم  کم کم ترکیب کنید یعنی مراحل 3 و 4 را و سپس با همزن خوب هم بزنید. کمی شیر را اضافه کنید و هم بزنید، دوباره کمی آرد و کاکتئو اضافه کنید و هم بزنید دوباره کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید.

6- شیر تغلظ شده و شیر تبخیر شده برای افزایش غلظت را در هم زن برقی بریزید 4 عدد تخم مرغ به همراه وانیل را اضافه کنید و در همزن را ببندید و آنها را بگذارید تا همزن خوب هم بزند.

7- مخلوی که در مرحله 5 آماده کرده اید را داخل ظرف کیک پزی خود بریزید و خوب پخش کنید و سطح آن را صاف کنید. سپس مخلوط مرحله 6 را روی آن بریزید خوب حالا باید ظرف کیک را داخل فر قرار دهید.

8- اجازه دهید تا کیک بپزد حدودا 1 ساعت زمان خواهد برد تا کیک آماده شود.


فیلم زیر رو حتما تماشا کنید.


منبع: allrecipes

ترجمه: م.جعفری

آموزش پخت کیک و شیرینی