طرز تهیه کیک غیر ممکن Impossible Cake

طرز تهیه کیک غیر ممکن Impossible Cake

طرز تهیه کیک غیر ممکن Impossible Cake

مواد لازم: 

  • ۱/۴ فنجان cajeta، شیرین بز کاراملیشده است شربت شیر
  • ۱ ۱/۲ فنجان آرد همه منظوره
  • ۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
  • ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱/۲ کره فنجان، نرم
  • ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره، نرم
  • ۱ فنجان شکر سفید
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • قهوه دم کرده ۲ قاشق غذا خوری قوی
  • شیر ۱ فنجان

روی کیک:

  • ۲ ۱/۲ فنجان مخلوط شیر
  • ۱ (۱۴ اونس) می توانید شیر تغلیظ شده شیرین
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱- فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) تنظیم نمایید، یک ظرف شیاردار مخصوص پخت کیک انتخاب کرده و داخل آن را تمیز کنید. داخل فر ظرفی وجود دارد آن ظرف را بردارید و به اندازه ۱/۳ آن را از آب پر کنید و داخل فر بگذارید.

۲- کف ظرف کیک پزی را با کره خوب چرب کنید و سپس کمی آرد روی آن بریزید. پور سس کارامل را بردارید و در همه جای ظرف بریزید و با حرکت دادن ظرف سس را پخش کنید.

۳- کره ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن خوب هم بزنید، سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تخم مرغ و قهوه را اضافه کنید و هم بزنید.

۴- آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و با هم در یک کاسه مخلوط کنید و از صافی رد کنید.

۵- مخلوط آرد و کاکائو را مخلوط کره با هم  کم کم ترکیب کنید یعنی مراحل ۳ و ۴ را و سپس با همزن خوب هم بزنید. کمی شیر را اضافه کنید و هم بزنید، دوباره کمی آرد و کاکتئو اضافه کنید و هم بزنید دوباره کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید.

۶- شیر تغلظ شده و شیر تبخیر شده برای افزایش غلظت را در هم زن برقی بریزید ۴ عدد تخم مرغ به همراه وانیل را اضافه کنید و در همزن را ببندید و آنها را بگذارید تا همزن خوب هم بزند.

۷- مخلوی که در مرحله ۵ آماده کرده اید را داخل ظرف کیک پزی خود بریزید و خوب پخش کنید و سطح آن را صاف کنید. سپس مخلوط مرحله ۶ را روی آن بریزید خوب حالا باید ظرف کیک را داخل فر قرار دهید.

۸- اجازه دهید تا کیک بپزد حدودا ۱ ساعت زمان خواهد برد تا کیک آماده شود.


فیلم زیر رو حتما تماشا کنید.


منبع: allrecipes

ترجمه: م.جعفری

آموزش پخت کیک و شیرینی

نظرات شما :

:: ارسال نظر