طرز تهیه ی دسر آسان و خوشمزه

How to prepare easy and delicious dessert

مواد لازم

  • یک بسته پوسته پای سرد شده
  • 1/4 فنجان توت فرنگی قسمت شده
  • 2  فنجان شکر شیرنی پزی
  • 3 قاشق غذاخوری شیر
  • نصف قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق چای خوری شکلات های کوچک رنگی برای تزئینات

 طرز تهیه:

نکته: پای همان خمیر است.

1- اجاق را تا 220 درجه ساتی گراد گرم کنید، ورق های کاغذی پخت را در ظرف فر قرار دهید.

2- پوسته پای را روی ورق قرار دهید و با وردنه کمی آن را صاف کنید، و سپس هر پوسته پای مستطیلی شکل را به 8 مربع هم اندازه تقسیم کنید این کار را یک بار دیگر هم انجام می دهیم. یک قاشق مربا خوری توت فرنگی در مرکز هر کدام از مربع ها بریزید.

سپس ورقه های دومی که بریدیم را روی ورقه های اول پای که با توت فرنگی پر شده اند قرار می دهیم، بعد برای اینکه هنگام پخت توت فرنگی ها از داخل لایه ورقه های پای خارج نشوند آن ها را با یک چنگام به هم می چسبانیم.

این کار را فقط برای لبه های هر کدام از لایه ها انجام میدهیم چون وسط پر است و اگر چنگال را به وسط لایه پای فشار دهیم سوراخ شده و توت فرنگی های خارج خواهند شد. سپس با احتیاط هر کدام از مربع یا مستطیل هایی را که آماده کرده ایم را روی کاغذ های پخت که روی ظرف فر قرار داده ایم می گذاریم.

 و داخل فر قرار می دهیم (دمای فر ما 220 درجه سانتی گراد است). ظرف مدت 7 دقیقه شیرنی های ما آماده می شوند.

حتما بخوانید  آموزش پخت شیرینی بلوندی دولسه دلچه

در این فاصله ما 2 فنجان شکر شیرنی پزی را داخل یک ظرف میریزیم و نصف قاشق چای خوری وانیل و 3 قاشق شیر را به آن اضافه می کنیم و آنها را خوب هم میزنیم، حالا مایعی که باید روی شیرنی های پخته شده ما در فر باید بریزیم آماده شده اند مایع را که ریختیم روی شیرنی ها شکلات های رنگی ریز را هم روی آنها اضافه می کنیم. خوب اگر کارتونو خوب انجام داده باشید یه دسر خوشمزه برای صبحانتون آماده شده و می تونید از اون لذت ببرید.