هات داگ بخوریم یا نه؟-مضرات هات داگ

هات داگ بخوریم یا نه؟-مضرات هات داگ

هات داگ یک ساندویچ خوش طعم و مورد علاقه جوانان است که در آن از مواد چربی و نمک فراوانی بکار گرفته شده است.

بسیاری از مردم تصور می‌کنند تهیه ساندویچ هات داگ کار آسانی است، اما تهیه این ساندویچ دردسر‌های خاص خودش را دارد.

ساندویچ هات داگ یک وابستگی در افراد ایجاد می‌کند و همین امر نگرانی‌هایی را برای متخصصان امر تغذیه و مسئولان ذیربط به وجود آورده است.

یک هات داگ در واقع از سوسیس و کالباس تهیه شده است که برای خوش طعم کردن به آن مقداری ادویه و به خصوص فلفل زده می‌شود.

در تهیه ساندویچ هات داگ سوسیس و کالباس از گوشت خوک، گاو، بوقلمون و یا مرغ استفاده می‌کنند و برای افراد گیاه خوار سیر، فلفل و نمک جایگزین گوشت موجود در ساندویچ‌های هات داگ می‌شود.

این ساندویچ برای اولین بار بوسیله یک قصاب آلمانی به نام چارلز فلتمن در سال 1871 درست شد و از آن جا که اولین بار از گوشت سگ برای تهیه هات داگ استفاده شد با این نام شناخته شد.

مصرف ساندویچ هات داگ باعث بروز سرطان روده بزرگ می‌شود و پیری زودرس را به دنبال دارد و چربی بالای آن افراد را چاق می‌کند.

خوردن ساندویچ هات داگ خطر ابتلای افراد به سرطان کورکتال را تا 20 درصد افزایش می‌دهد و به دلیل سدیم و چربی بالای آن بیمارانی که دچار عارضه فشارخون هستند از خوردن آن بپرهیزند.

گران‌ترین هات داگ جهان 145 دلار قیمت دارد و بزرگترین ساندویچ هات داگ به اندازه 60 متر طول دارد.

حتما بخوانید  توصیه‌های غذایی برای روزه‌داران خوابیدن با شکم پُر بعد از سحر ممنوع!

در برخی از شرکت‌ها از نیترات سدیم به عنوان مواد نگهدارنده در برابر انواع عفونت‌های باکتریایی در تولید هات داگ استفاده می‌شود.

در کشور آمریکا ساندویچ هات داگ به عنوان یک غذای مناسب و مورد تایید سازمان ناسا شناخته شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

پزشکی و سلامت