چه غذاهای برای بیماران قلبی مفید است؟-آیا عسل برای درمان بیماری قلبی مفید است؟

Heart disease

Tips-for-a-Healthy-Heart-ghalb

روش های درمان

برای تقویت قلب از روشهای زیر استفاده می شود:

الف- پودر بالنگ تقویت کننده قلب می باشد بخصوص اگر با عسل پرورده شده باشد.

ب- تئوبالد(Theobald) پژوهشگر روسی می گوید: در تمام مواردی که درمان با قدرت کار قلب بستکی دارد در کنار درمان با دیژیتالین(گل انگشتانه) نباید عسل را که ذاتا کار قلب و تغذیه آن را بر می انگیزد فراموش کرد.

گل انگشتانه دارای الکالوئیدی به نام دیژیتالین است که این ماده بهترین داروی قلب بوده و تاکنون هیچ نظیری نداشته است. دیژیتالین فرکانس تپش قلب را تنظیم و در بیماران قلبی که از خیز قلبی رنج می برند موثر می باشد. از مصرف این گیاه در خانه با ید مطلقا خودداری کرد چون سمی است و باید از دارو خانه تهیه شده و با تجویز پزشک مصرف گردد.

درمان تصلب شرایین

اگر عسل با آب پیاز خورده شود داروی خوبی علیه تصلب شرایین (ستختی دیواره سرخرگها) و از همه مهمتر برای درمان سخت شدن سرخرگهای مغر انسان سودمند است.

خوردن میوه فوجی نیز برای درمان تصلب شراییند مفید است .

درمان فشار خون

خوردن پیاز پخته با عسل اثر کم کننده فشار خون دارد.

بعد از حجامت (خون گرفتن) فصد (زالو انداختن) خوردن عسل بسیار مفید است.

سیر و عسل

سیر ماده ی غذایی شماره یک برای پاکسازی رگ‌ها محسوب می‌شود. اگر نمی‌خواهید رگ‌هایتان به این زودی‌ها دچار انسداد شود و مشکلات بعدی را به بار بیاورد سیر را در برنامه ی روزانه تان بگنجانید. چون این ماده ی غذایی حاوی خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی می‌باشد که می‌تواند با اثرات منفی رادیکال‌های آزاد مقابله کند. علاوه بر این، سیر باعث کاهش کلسترول بد خون شده و افزایش دهنده ی کلسترول خوب خون محسوب می‌شود. این خواص سیر باعث می‌شود که جریان خون در رگ‌ها به خوبی انجام شده و با فشار خون بالا مقابله شود.  خواص و مضرات سیر را در اینجا بخوانید

جو و عسل

دوسر جو دو سر بویژه برای شروع یک روز سالم و با نشاط فوق العاده است. به خاطر اینکه باعث تحریک دستگاه گوارش شده و انرژی لازم را برای فعالیت‌های روزمره مهیا می‌سازد. فراموش نکنید که جو دوسر باعث کاهش چربی‌هایی می‌شود که به جداره ی رگ‌های خونی چسبیده اند. در نتیجه می‌تواند احتمال بروز تصلب شرایین و مشکلات قلبی را کاهش دهد.

سیب و عسل

نتایج بررسی‌های انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد که سیب حاوی ترکیبی به نام پکتین است که نقش موثری در کاهش کلسترول دارد. زمانیکه کلسترول خون در حد نرمال باشد امکان گرفتگی رگ‌ها نیز کاهش پیدا می‌کند. علاوه بر این، سیب حاوی فلاونوئیدها است. این ترکیبات مغذی باعث کاهش ۵۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.

ماهی و عسل

ماهی‌های چرب منبع فوق العاده ی اسیدهای چرب امگا۳ هستند. این اسیدهای چرب به «چربی‌های خوب» معروف هستند و بدن ما برای بهبود عملکرد دستگاه قلب و عروق و همچنین جلوگیری از گرفتگی رگ‌ها به آنها نیاز دارد. در بین ماهی‌های مختلف، ماهی آزاد، ماهی خال مخالی، تن و ساردین و غیره حاوی بیشترین میزان اسیدهای چرب امگا۳ هستند.

زردچوبه

ترکیب فعال و پرخاصیت زردچوبه «کورکومین» نام دارد که محافظ سلامت قلب محسوب می‌شود. نتایج پژوهش‌های محققان نشان می‌دهند که زردچوبه به واسطه ی دارا بودن این ترکیب می‌تواند از آسیب‌های ناشی از انسداد رگ‌ها جلوگیری کند. پس تا می‌توانید به غذاهایتان زردچوبه بزنید.  خواص و مضرات زردچوبه را در اینجا بخوانید

اسفناج و عسل

نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهند که اسفناج سرشار از ویتامین A و C است و برای جلوگیری از اکسایش کلسترول و بروز بیماری‌هایی مانند تصلب شرایین مفید است. خوشبختانه اسفناج جزو آن سبزی‌های نسبتا ارزان است که می‌توانید مصرف کنید و از خواص آن بهره مند شوید.  خواص و مضرات اسفناج را در اینجا بخوانید

میوه های خشک

میوه های خشک جزو بهترین انتخاب‌ها برای پیشگیری از انسداد رگ‌ها و تمیزی آن‌ها محسوب می‌شوند. این مواد غذایی حاوی چربی‌های غیراشباع و اسیدهای چرب امگا۳ هستند که برای ارتقای سلامت رگ‌های خونی لازم و ضروری اند. در بین این میوه های خشک می‌توان به فندق، بادام، گردو، بادام زمینی و غیره بیشترین اعتماد را کرد. روغن زیتون روغن زیتون بکر خواص زیادی برای سلامتی بدن و به ویژه برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی دارد. این ماده ی غذایی نیز حاوی چربی‌های اشباع نشده است که به میزان اندکی اکسید شده و مانع رسوب کلسترول در رگ‌های خونی می‌شوند.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی منبع فوق العاده ی آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که مانع از تجمع چربی در جداره ی رگ‌ها می‌شود. نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه ی گوجه فرنگی باعث کاهش چشمگیر خطر بروز پلاک‌ها در رگ‌ها می‌شود.

آب انار

محققان به طور علمی ثابت کرده اند که آب انار در مقایسه با آب شاه توت و آب پرتقال و غیره حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها است. نتایج بررسی‌هایی که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده است نشان می‌دهد که این نوشیدنی مفید برای مقابله و درمان آسیب‌های وارد شده به رگ‌ها مانند تصلب شرایین موثر عمل می‌کند