کاربرد و خواص گیاه دارویی کتیرا+کتیرا برای مو

کاربرد و خواص گیاه دارویی کتیرا

کابرد های گیاه دارویی کتیرا

از این گیاه دارویی در صنایع مختلفی استفاده می شود از جمله:

صنایع غذایی:

 از کتیرا به عنوان یک عامل امولسیون کننده استفاده می شود. کتیرا از هیدروکلوئیدهای جاذب است، با افزایش گرانروی و قدرت نگهداری آب سبب افزایش پایداری امولسیونهای مورد نظر می گردد.

صنایع پزشکی:

از کتیرای نوع مرغوب در داروسازی به عنوان عامل سوسپانسیون کننده گردهای غیر محلول استفاده می شود، علاوه بر این از آن در فرآورده‌های مختلف دارویی جهت امولسیون کردن روغنها و رزینها نیز استفاده می‌ شود. صمغ کتیرا را در صنعت قرص‌سازی و حب سازی به عنوان به هم چسباننده و در صنایع آرایشی مخصوصا در لوسیونها، کرمهای دست و کرمهای بدون چربی به عنوان نرم کننده‌ و امولسیون کننده به کار می‌برند. همچنین از آن به عنوان ماده‌ی چسباننده برای دندان مصنوعی استفاده می شود. کتیرای درجه یک در صنعت پارچه‌بافی بخصوص چیت‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طب سنتی:

در طب گذشته کتیرا جهت درمانسرفه، برطرف کردن گرفتگی و خشونت صدا توصیه شده است. علاوه بر آن مالیدن کتیرا بر روی مو مانع شقه شدن آن می‌شد. کتیرا کمی ملین و مسهل نیز می باشد.

مشخصات صمغ کتیرا

کتیرا نوعی صمغ است که از ساقه گون بدست می آید. این صمغ خود به خود و یا معمولاً بر اثر شکافی که به ساقه گون وارد می شود جاری می شود و پس از مدت کوتاهی خشک می گردد که آن را جمع آوری کرده و به دو صورت عمده در بازار عرضه می کنند. یک نوع کتیرای زرد است که مانند تارها و یا نوارهای پیچیده و دودی شکل است و دیگر کتیرای سفید است که به شکل پارچةعریضی می باشد و اطراف یا وسط آنها برآمده است.

حتما بخوانید  خواص و مصارف گل مینای چمنی

شامپوی کتیرا

افزایش قابلیت شانه خوری در حالت خیس و خشک، کاهش الکتریسیته ساکن در مو و بدن، افزایش پوش گیسو و بهبود کیفیت کف کنندگی از دیگر خواص آن است.

شامپوی کتیرا با ایجاد یک قشر بسیار نازک، شفاف و محافظ روی فیبر مو مانع از ایجاد موخوره می شود. همچنین حاوی گلیسیرین بوده و با محافظت و رطوبت رسانی عمیق به موهای آسیب دیده، استحکام، شادابی و لطافت را به موها می بخشد.

برای خرید صمغ کتیرا به قسمت محصولات سایت مراجه فرمایید.