///طرز تهیه رول دارچینی یا نان رول دارچینی با آب دوغ

طرز تهیه رول دارچینی یا نان رول دارچینی با آب دوغ

طرز تهیه رول دارچینی یا نان رول دارچینی با آب دوغ

مواد لازم:

  • 2 بسته مخر خشک فعال
  • 1/4 فنجان آب گرم (45 درجه سانتی گراد)
  • 1 و 1/2 فنجان آب دوغ
  • 1/2 فنجان روغن سبزیجات
  • 4 و 1/2 فنجان آرد همه کاره
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 فنجان کره ذوب شده
  • 1 و 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین

طرز تهیه:

1- آب گرم را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با مخمر مخلوط کنید. بگذارید که 10 دقیقه بماند. آب دوغ را در یک ماهی تابه بریزید و بگذارید که گرم شود.

2- دوغ را به مخلوط مخمر اضافه کنید و با روغن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. یک فنجان آرد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و بقیه آرد را هم به همین صورت به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم درست شود.

روی خمیر را بپوشانید و بگذارید در یک سطح صاف به مدت 15 دقیقه بماند. در یک کاسه کوچکتر و جداگانه کره، شکر قهوه ای و دارچین را با هم ترکیب نموده و خوب هم بزنید.

3- خمیر را روی یک سطح صاف بریزیدو با وردنه آن را صاف کنیدو به یک مستطیل بزرگ تبدیل کنید. مخلوط کره و شکر و دارچین که آماده کیده بودید را روی تمام سطح خمیر بریزید و خوب آن را پخش کنید، سپس خمیر را لوله کنید و به صورتیک رول دراز در بیاورید، سپس یا یک چاقو بزرگ خمیر لوله شده را با فاصله های 5 سانتی متری ببرید. کف ظرف مخصوص اجاق گاز را کمی روغن اندود کنید و سپس رول ها را داخل ظرف قرار دهید و ظرف را داخل فر بگذارید. (اجاق گاز را قبلا باید روشن بوده باشد و روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم شده باشد.)

4- بعد از 20 الی 30 دقیقه رول های دارچینی خوشمزه شما آماده هستند.

نوش جان.

ترجمه: م.جعفری

منبع: allrecipes

آموزش آشپزی

در صورتی که از این آموزش استفاده کرده اید لطفا نظرات خود را برایمان ارسال کنید.

ثبت ديدگاه