طرز تهیه رول دارچینی یا نان رول دارچینی با آب دوغ

طرز تهیه رول دارچینی یا نان رول دارچینی با آب دوغ

مواد لازم:

  • 2 بسته مخر خشک فعال
  • 1/4 فنجان آب گرم (45 درجه سانتی گراد)
  • 1 و 1/2 فنجان آب دوغ
  • 1/2 فنجان روغن سبزیجات
  • 4 و 1/2 فنجان آرد همه کاره
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 فنجان کره ذوب شده
  • 1 و 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین

طرز تهیه:

1- آب گرم را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با مخمر مخلوط کنید. بگذارید که 10 دقیقه بماند. آب دوغ را در یک ماهی تابه بریزید و بگذارید که گرم شود.

2- دوغ را به مخلوط مخمر اضافه کنید و با روغن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. یک فنجان آرد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و بقیه آرد را هم به همین صورت به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم درست شود.

روی خمیر را بپوشانید و بگذارید در یک سطح صاف به مدت 15 دقیقه بماند. در یک کاسه کوچکتر و جداگانه کره، شکر قهوه ای و دارچین را با هم ترکیب نموده و خوب هم بزنید.

3- خمیر را روی یک سطح صاف بریزیدو با وردنه آن را صاف کنیدو به یک مستطیل بزرگ تبدیل کنید. مخلوط کره و شکر و دارچین که آماده کیده بودید را روی تمام سطح خمیر بریزید و خوب آن را پخش کنید، سپس خمیر را لوله کنید و به صورتیک رول دراز در بیاورید، سپس یا یک چاقو بزرگ خمیر لوله شده را با فاصله های 5 سانتی متری ببرید. کف ظرف مخصوص اجاق گاز را کمی روغن اندود کنید و سپس رول ها را داخل ظرف قرار دهید و ظرف را داخل فر بگذارید. (اجاق گاز را قبلا باید روشن بوده باشد و روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم شده باشد.)

4- بعد از 20 الی 30 دقیقه رول های دارچینی خوشمزه شما آماده هستند.

نوش جان.

ترجمه: م.جعفری

منبع: allrecipes

آموزش آشپزی

در صورتی که از این آموزش استفاده کرده اید لطفا نظرات خود را برایمان ارسال کنید.

No votes yet.
Please wait...